Sayfa 576/1000 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Tacirlerin verdiği cevap aşağıda ona göre pozisyonunuzu alın. İyi günler.

O dönemde TPF fonumuzun içindeki bir özel sektör tahvilinin kupon ödemesini yapamaması nedeniyle karşılık ayrılmış ve fonumuz eksi getiri yazmıştır.

İyi günler dileriz.
    o zaman hangi şirket ödeme yapamadı bilmiyoruz tabi, acaba şu anda hangi tahviller var ellerinde onları bilsek iyi olurdu, risk yaratacak durumda olanlar varsa çıkmakta fayda var, gerçi benim elimdeki fonların çoğu özel sektör onların da durumu aynı olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    o zaman hangi şirket ödeme yapamadı bilmiyoruz tabi, acaba şu anda hangi tahviller var ellerinde onları bilsek iyi olurdu, risk yaratacak durumda olanlar varsa çıkmakta fayda var, gerçi benim elimdeki fonların çoğu özel sektör onların da durumu aynı olabilir.
    Odemeyi yapamayan derindere

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    ödeme yapmayan şirketi bulmak kolay ama biraz zaman alır. o dönemki portföyün kap bildirimlerinde vadesi gelen ödemelerin yapılıp yapılmadığını öğrenebilirsiniz ama portföyde 20 şirket olunca biraz zaman ayırmak lazım. Risk yaratacak durumda olanları portföyde tutacaklarını sanmıyorum son karar sizin.

4. Tte Alanlar tabi her yukselis bir dususu vardir
    Sevinc her zaman olsaydi dunya Boyle ... olmazdi

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Odemeyi yapamayan derindere
    Bravo kardeş tamda buna bakıyordum. Zaten Ayın 8 inde 11 martta yapılması gereken ödeme ile ilgili kayıt açılmış . Kap duyurusu var

Yeniden Yapılandırmaya İlişkin Açıklamalar

11.03.2019 vadeli anapara ve kupon ödemesi bulunan TRSDRND31918 ısın kodlu tahvile ilişkin yatırımcılarla yapılan görüşmelerde mutabakata varılmış ve 11.03.2019 valörlü olarak mevcut tahvil aynı ISIN kodu altında yeniden yapılandırılmıştır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/748062

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Tte Alanlar tabi her yukselis bir dususu vardir
    Sevinc her zaman olsaydi dunya Boyle ... olmazdi
    tcd eksi yazdığında ağlama duvarına çevirmeyin sonra burasını...bir tte düşmanlığı başlamış gidiyor hayırlısı... yok diyemi sizde acaba
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    tcd eksi yazdığında ağlama duvarına çevirmeyin sonra burasını...bir tte düşmanlığı başlamış gidiyor hayırlısı... yok diyemi sizde acaba
    Yada siz de var diyemi hepiniz bu kadar gerginsiniz 😀😀😀

Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Bravo kardeş tamda buna bakıyordum. Zaten Ayın 8 inde 11 martta yapılması gereken ödeme ile ilgili kayıt açılmış . Kap duyurusu var

Yeniden Yapılandırmaya İlişkin Açıklamalar

11.03.2019 vadeli anapara ve kupon ödemesi bulunan TRSDRND31918 ısın kodlu tahvile ilişkin yatırımcılarla yapılan görüşmelerde mutabakata varılmış ve 11.03.2019 valörlü olarak mevcut tahvil aynı ISIN kodu altında yeniden yapılandırılmıştır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/748062
    su an hangi ozel sektor firmları var portfoyunde ,nerden bakacaz

Sayfa 576/1000 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •