Sayfa 89/999 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1. 06 Aralık Cuma 17:56 ABD/KUDLOW: (TİCARET SAVAŞLARI)GÖRÜŞMELER YAPICI,ANLAŞMA HALEN YAKIN-BN

06 Aralık Cuma 17:55 ABD/KUDLOW: (TİCARET SAVAŞLARI)15 ARALIK TARİFELER İÇİN ÖNEMLİ BİR TARİH

2. USD/TL coştu...BRENT petrol coştu...

https://tr.tradingview.com/symbols/U...exchange=OANDA

Burada gösterilen işlem hacmi nerenin işlem hacmi
    bir halt olacağı yok.

4. Gencler bugun benim icin garip bir aey oldu pek yazmam buralara genelde hisse senetlerine yorum yazarim ama bu garip seyi paylasayim dedim. Bugun sabah ruyamda hic gormedigim bir seyi gordum. Dolar 5.79 oluyordu. Simdi dolara bakinca 5.79 sinirinda oldugunu gorunce acikcasi cok sasirdim. Tabii buyuk bi surpriz degil ama insan yinede sasiriyor. [emoji1787]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Gencler bugun benim icin garip bir aey oldu pek yazmam buralara genelde hisse senetlerine yorum yazarim ama bu garip seyi paylasayim dedim. Bugun sabah ruyamda hic gormedigim bir seyi gordum. Dolar 5.79 oluyordu. Simdi dolara bakinca 5.79 sinirinda oldugunu gorunce acikcasi cok sasirdim. Tabii buyuk bi surpriz degil ama insan yinede sasiriyor. [emoji1787]
    medyum durumunuz mu var yani? paraya para demezsiniz valla...

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    medyum durumunuz mu var yani? paraya para demezsiniz valla...
    Medyum durumum olmasada ortaya medyumum diye atlasamda paraya para demem galiba bu ulkede. Baksaniza sahte peygamberin kactane muridi var. [emoji1787] denk geldi sadece galiba. Ee borsadan cikip parayi dolarese yatirinca ruyamizada giriyor tabikii [emoji1787]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Medyum durumum olmasada ortaya medyumum diye atlasamda paraya para demem galiba bu ulkede. Baksaniza sahte peygamberin kactane muridi var. [emoji1787] denk geldi sadece galiba. Ee borsadan cikip parayi dolarese yatirinca ruyamizada giriyor tabikii [emoji1787]
    dolar kurunun artışıyla kazanılacak para aldatıcı olabilir...bu kadar dolara bağlı bir ülkede kur yükselişiyle kazanacağınız para fiyat artışıyla zaten yok olur. öyle rüyaya girecek bir şey değil hani. borsa kazancı gibi olmaz..ama yaşınız gereği bunları zaten biliyorsunuzdur...

8. https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...cagri-5493950/

Bu yardım isteyen arkadaşla Türk Telekom üzerinden Türk milletini dolandıran kişinin bağlantısı var mı? Varsa çaldıklarından halkına versin vicdansız.

Sayfa 89/999 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •