Sayfa 94/999 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Hisselerin grafiklerine bakın.Küçük kağıtlarda yüzde 50 den aşağı yükseleni dövüyorlar.Bu kağıtlara gavurlar asla girmez.E spekler yukarı çekip çekip küçüklere vermiyorlarsa spekler dayak yer,eğer küçüklere şeediyorlarsa hisseleri küçükler dayak yer.Ama gavurlar bu toplara girmiyorlar.Hafif hafif çaktırmadan tüyüyorlar bizim borsadan bence.

2. Kalin parmaklar biliyor ki borsa dusecek ee elinde kagit varsa ne yapacak yukariya bir hikaye ile surecek ki elindeki kagidi bosaltsin. Bakin o yuzde 100 yukselen kagitlarin hepsinin bir hikayesi var. Hacimsiz bazende hacimli yukari cikma sebepleri bundan baska bir sey degil. Yani patronlar elini yukardan vermek icin yukseltiyorlar. Kimde kalirsa artik.

3. Kirk yillik sisman parmagida kalin parmak yaptim ya demek ki uyku saatim gelmis.[emoji1787]

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Kalin parmaklar biliyor ki borsa dusecek ee elinde kagit varsa ne yapacak yukariya bir hikaye ile surecek ki elindeki kagidi bosaltsin. Bakin o yuzde 100 yukselen kagitlarin hepsinin bir hikayesi var. Hacimsiz bazende hacimli yukari cikma sebepleri bundan baska bir sey degil. Yani patronlar elini yukardan vermek icin yukseltiyorlar. Kimde kalirsa artik.
    Bende bunu kastettim.2008 de de aynı oldu.Gavurlar uzun süre anlamsız bir şekilde bizim borsadan çıktılar,Bizim borsa baya baya yukarı gitti.Şimdi de aynı oluyor.Düz mantık değil de başka senaryolar düşünülüyor.Bu akşam tuncay turşucu da bir sürü senaryo anlattı hiç aklıma yatmadı.Adamlar dümdük çıkıyor bizim borsadan işte.

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Kirk yillik sisman parmagida kalin parmak yaptim ya demek ki uyku saatim gelmis.[emoji1787]
    Yo yo kalın parmak olayı daha iyi anlatıyor,bence doğru şeettiniz konuyu.

6.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Gencler bugun benim icin garip bir aey oldu pek yazmam buralara genelde hisse senetlerine yorum yazarim ama bu garip seyi paylasayim dedim. Bugun sabah ruyamda hic gormedigim bir seyi gordum. Dolar 5.79 oluyordu. Simdi dolara bakinca 5.79 sinirinda oldugunu gorunce acikcasi cok sasirdim. Tabii buyuk bi surpriz degil ama insan yinede sasiriyor. [emoji1787]

Televizyonu açık unutmuşsunuzdur....

7. http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...aya-duyurdular
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    USD/TL coştu...BRENT petrol coştu...
    y.t.degildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    moodys'in Türkiye değerlendirmesini ertelenmesine tarafların yorumu:

*söylenecek iyi bir şey yok ki eş geçti..

* söylenecek kötü bir şey yok olmalı ki eş geçti.

Hani James Cordenin programında müzik grubu sefinin konuklara sorduğu absurd sorulara verilen her türlü yanıta gülerek verdiği not gibi..."her ikisi de son derece doğru".

gününüz iyi geçsin..

Sayfa 94/999 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •