Samuraylarn pirin tarlalarndaki ay seramonilerinde , ay kaselerinin iine dalp , suikast iin vakit kollayan hain ninjalardk. Hamza Stbyk , rasyonel akla atlan imza. nsanln ebedi mutluluunun anahtar olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaasn !
Siz bu deerlendirmeyi burada yazlanlara gre mi yaptnz, yoksa incelediniz de mi yaptnz? Evet sizin belirttiiniz gibi dlerde ACC fonu ykselilerde ise TCD fonu sylemleri srekli burada yer alyor. Peki bu doru bir deerlendirme mi? Cevabna bakalm. Daha nce de yazmtm ama yine yazaym. ACC nin ylbandan bugne kadar olan getirisine aylk bazda baktnz m? Srekli art kapanlar yapm. Tefata son bir yllk getirisi %64 grnyor. Bu getiri kime yetmez. TCD ye gelince Mart ve Mays aylarnda d yaam, dier aylar hep art kapatm. Yine tefada yllk % 110 getiri grnyor. Yani bu fonlarda on bir ay tamamen hareketsiz kalm olsanz dahi ok iyi getiriler salam olurdunuz. Dolaysyla yukardaki gr pek doru grnmyor. Yalnz nmzdeki ylbanda endekste geri ekilmeler olursa d trendinde TCD fondan kmak iyi olabilir. Geri yl iinde sekiz, on bin dlerde dahi kendini korumu ama gelecekte ne olur bilinmez. Takip etmek gerekir. Bol kazanlar
Tabiki inceledim. Daha nce de yazdm, TCD fonu bu yl yaadmz onca badireye ramen tamam o dnemlerde dm ama totalde hep en iyisi oldu. Sadece sylemek istediim u, endeksteki dlere gre yada ykselilere gre pozisyon almak daha mantkl geliyor bana. Yani ayn anda hem TCD hem ACC tamak bana pek mantkl gelmiyor. Endeksin ykseleceini dnyorsak TCD, deceini dnyorsak ACC tamak daha ok fayda salayacaktr bence, demek istemitim.
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
Yer mleri