İsgys tavana kilitledi diğer hisseler de hatırı sayılır primlendi bakalım bize ne kadar etki edecek..
Bende isyat harici tüm tavsiyelerimi burada yazayım, soran olursa da burası forum diyeyim gelmek isteyenler ouyo şirketine beklerim efem, nedenle olsa direnci aştı % 8.325 kar bıraktı, almayanların bekliyor, en iyisini bildigimi uzun uzadıya yazıyorum. [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The trend is your friend until the end when it bends.” - Ed Seykota
Hayirli sabahlar ortaklar portfoyde canlanma var sanki bir haftadir guzel gidiyor. Ben kendi portfoyumde sigorta gozu ile bakiyorum isyata. İsyat oranim yuzde 50 lerde. Sukur hic yaniltmadı. Neler yazildi neler cizildi ama sonuc hep memnun etti. İnsallah hep boyle gider bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendi adıma konuşuyorum şu 2020 yi temettusunu bi atlatalim. Sonrası icin verebilecegi en dusuk temettu bile ogunun kosullarina gore iyi kendi maliyetine gore cok iyi kalacak. Olası Bedelsizi isin icine katmadan bile. Hep kari dusecek deniyor ama bu portfoy buyuklugu ile senede 25 30 milyon yapsa ve temettu dagitmaya devam etse yeter bana. dedigim gibi isyat benim sigorta hissem cok asiri pirim beklemiyorum. Portfoyumde riskli hisselere ayiracagim miktari etkilyor.. temettuden aldigimizida ekleyip yola devam. Takipteyiz hep beraber hakkimizda hayirlisi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“The trend is your friend until the end when it bends.” - Ed Seykota
Yer İmleri