Sayfa 672/1000 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    Sn.hayrani nakitin yarisi gpg yarisi ppf. Hisse bazli fon yok. Hisse var diye almiyorum ama azalttim hisseleride. Gpg biraz daha dursun olmadi birdaha almamak üzere satarim. Ben cok getiri degil ortalama ayda 2- 2.5 getirse ama onuda zor yapacak sanirim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Benimde GPG’yi alış nedenim sizinki ile aynıydı. Bugüne kadar da tuttum. Rahat olalım, kafamız ağrımasın diye aldık. Ama bu ay başından beri ciddi performans düşüklüğü var. Açıkçası riski düşük alternatif bir fon arayışındayım. Bulursam vedalaşma vaktinin geldiğini düşünüyorum.

2. Dün sn admustafanın tablosu ne diyorsa bugün hemen hemen aynı geldi.
    ACC +0,4 gözüküyordu sonuç +0,4 geldi.
    Dün türev falan işi karıştırmamış.

Ama bugün ACC -%1,27 gösteriyor tablo, demekki -%1,27 gelme ihtimali büyük.Öyle olursa ACC düşüşte kendini kurtarır efsanesi baya bir zarar görecek.
    Fakat -1,27'den türevle falan artıya çevirebilmişlerse de büyük bir övgüyü hakedecekler.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Asla demeyin ustadim
    Acc ye boyle gunler icin gird
    ik
    Yoksa surekli cikisi dusunsek farkli hisse yoguna girerdik

Ornekler
    25.11 de bist eksi 1.12 kapatmisken acc 0.19 getirmis...
    20.11 de bist eksi 0.69 kapatmisken ki bugumku kapanisa cok yakin acc 0.02 arti getirmis

En buyuk ornek

25.10 dan 01.11 e kadar bist arka arkaya 5 gun eksi kapatmis ama acc hep arti getirmis...hem de saglam artilar...
    acc'yi aynı düşünce ve tesbitlerle aldık ve bu tür günlerde mutlaka artılar bekliyoruz. çoğu gün portföyü yüzde bir üzeri kazanmasına rağmen düşüşe oynanma sıtratejisinden yerimizde saydık. Bu tür günlerde güzel getiriler olmazsa bu getiriler olmazdı. inşallah sürpriz bir haber alırız sabaha

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Acc arti 1 ve ustu cekerse adam derim

%-1,27 ile kapattı günü..

Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    %-1,27 ile kapattı günü..
    Sevinen turev hesabini unutmayalim ve bir kac onceki msjimdaki orneklerimi okuyunuz

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dün sn admustafanın tablosu ne diyorsa bugün hemen hemen aynı geldi.
    ACC +0,4 gözüküyordu sonuç +0,4 geldi.
    Dün türev falan işi karıştırmamış.

Ama bugün ACC -%1,27 gösteriyor tablo, demekki -%1,27 gelme ihtimali büyük.Öyle olursa ACC düşüşte kendini kurtarır efsanesi baya bir zarar görecek.
    Fakat -1,27'den türevle falan artıya çevirebilmişlerse de büyük bir övgüyü hakedecekler.
    Bugun bist cok buyuk bir eksiyle kapatmadi
    Buna ragmen acc eksi yaparsa...

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sevinen turev hesabini unutmayalim ve bir kac onceki msjimdaki orneklerimi okuyunuz
    inşallah, beklemedeyiz.

8.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Benimde GPG’yi alış nedenim sizinki ile aynıydı. Bugüne kadar da tuttum. Rahat olalım, kafamız ağrımasın diye aldık. Ama bu ay başından beri ciddi performans düşüklüğü var. Açıkçası riski düşük alternatif bir fon arayışındayım. Bulursam vedalaşma vaktinin geldiğini düşünüyorum.
    GPG hiç bir zaman BİST'in düşüşlerinden kurtaramadı kendini.

Bir iki kerede BİST ciddi artı yapmışken eksi yazabildi.

Fakat asıl püf noktası şu:Mevduat üstü getiri hedefi.....Yahu bugün mevduat ne getiriyor ki üstü bişeye benzesin.Aslında hedef hiç zor değilken onda da tökezliyor.
    Ama tuhaf olan şu ki
    GPG 'de performans düştükçe para girişi arttı.134 milyona ulaşmışlar.

Sayfa 672/1000 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •