TCMB bu yıl Temmuz'da 425 baz puan, Eylül'de 325 baz puan Ekim'de 250 baz ve Aralık’ta 200 baz puan olmak üzere toplam 1200 baz puan indirimine gitti.
TCMB bu yıl Temmuz'da 425 baz puan, Eylül'de 325 baz puan Ekim'de 250 baz ve Aralık’ta 200 baz puan olmak üzere toplam 1200 baz puan indirimine gitti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
meb e bak ya çocuğun notlarını devamsızlığını öğrenmek istiyorsan her ay 2,5tl ye sana mesaj atarım mesajı atmış
bir halt olacağı yok.
Son dakika: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 14’ten yüzde 12’ye indirilmesine karar verdi. Böylece Merkez Bankası faizleri beklentilerin üzerinde indirmiş oldu.
Merkez Bankası politika faizini yüzde 14’ten yüzde 12’ye indirerek 200 baz puan indirime gitti. Reuters’ın anketine katılan 20 finansal kurumdan sadece üç tanesi bankanın böyle bir indirim yapacağı tahmininde bulunmuştu.
tüh 200 yaptı![]()
200 ün üstü bozardı çünkü tahvil faizi 12..
Tahvil piyasası kurudukça faizlerin bir önemi kalmıyor..
Bundan sonra 1 0.50 şeklinde 2 faiz indirimi daha gelirse de yavaş yavaş bekle gör kısmına girmek üzereyiz..
Şimdi oyun yerleri borsa..
Özellikle turk patronların kağıtları dipten yüzde 100 yaptı (hoş 2 sene evvelki fiyatlarının yakınında bile değiller ama)
Bankalara fazla yanaşamıyorlar.Yabancı yoğun orada..
Yabancı yoğun hisselerde 2 senedir yağmur satış vardı..
Petkm thy tuprs...
Buralarda malı karşılayanlar in ve tabi bankalardaki yabancının tavrı yılbaşından sonra iyicene belli olur..
Sürprizli bir yıl sonu olma ihtimali yüksek..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post3963824
link açılmıyor ama ben halkb topiğinde okudum
bir halt olacağı yok.
Faizden para kazanmak iyice öldü artık..dolara devam![]()
Yer İmleri