Sayfa 328/1200 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by ukannn35 Yazıyı Oku
    Hocam teknik analizi yeni ogrenmeye calisiyorum. Karel grafigi cizmeye calismistim gecen gun, 3.16 dan geciyodu kirmizi trend cizgisi raslanti mi. Sizce olmus mu yoksa sacmalamismiyim[emoji16] tesekkurler

SM-G903F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence başlangıca göre güzel bir çizim.

Mantık doğru.

Ama bu trend çiziminde tepe dönüşlerinde orta band destek olarak çalışırmı çalışmazmı çok takılmamak gerekir.

Ben bunun yerine hareketli ortalama kullanıyorum.

Mesela grafiğe seanslık baktığımda.

30 günlük ho yu koyduğumda görüntü bu şekilde. böylelikle geçmişi daha iyi analiz edip bir fikir verebilir. Trend çizmek yerine ben bu tarzı daha çok kullanıyorum tavsiye ederim.

Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bence başlangıca göre güzel bir çizim.

Mantık doğru.

Ama bu trend çiziminde tepe dönüşlerinde orta band destek olarak çalışırmı çalışmazmı çok takılmamak gerekir.

Ben bunun yerine hareketli ortalama kullanıyorum.

Mesela grafiğe seanslık baktığımda.

30 günlük ho yu koyduğumda görüntü bu şekilde. böylelikle geçmişi daha iyi analiz edip bir fikir verebilir. Trend çizmek yerine ben bu tarzı daha çok kullanıyorum tavsiye ederim.

Tesekkurler hocam. HO bakmaya da calisiyorum ama sürelerini nasil ayarlamam gerektigini ogrenmem gerek. Daha da gelistirip birgün katkida bulunucam insallah. [emoji106] [emoji1]

SM-G903F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SON SEANS HACİM DEĞİŞİM TABLOSU

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

CCOLA

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Antalya'dan bir Gavurdağlı
    Gönderi
    370

Basit grafik;Çanak tabanı oluşumu sürecinde denilebilirmi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR

6. [IMG][/IMG]

aslında temkinli olmak lazım, olası bir yükseliş için birçok done olsada yinede asıl aslan 45 ustu ortaya cıkar gibime geliyor.. 3 gündür düşüyor %-4,50 yi buldu gider ayak stoplatmayı seven bir kağıt bunu unutmamak lazım,, kısa zamanda verdiğini geri alırsa minikte olsa artı bir sinyal sayılabilir.. kısaca 45 üstü o.v adına hoşe ytd

7. benim gözümden bist100...

Sacro üstat, delly rallinin sonuna yaklaşıyoruz.. ne dersin ?

8. Günaydın gs deki artışın sebebi teknikmi arkadaşlar yoksa bi habermi patlayacak durup dururken +20 çok enteresan

C6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 328/1200 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •