Originally Posted by Webster Bu ikisi olmasa jale temiz 3 yapacakti... jalenin temiz 2.25i var
Originally Posted by Webster Pangaci ben dosyayi henuz kopyalayamadim. Allasen kaldirma dursun... 7 saatten az bir süreniz kaldı üstadım
Originally Posted by admustafa 7 saatten az bir süreniz kaldı üstadım Pangaci samimi soyluyorum alamiyorum Aksam eve gecince pm atayim Resimli anlat olmadi
Originally Posted by YapraksızYonca jalenin temiz 2.25i var Sanmam Ama bu jale Ne yapacagi belli olmaz...boyle gunleri cok sever
TCD’dense ACC’yi daha çok merak ediyorum. Bakalım terste mi düzde mi kaldılar bugün?
Originally Posted by Webster Pangaci samimi soyluyorum alamiyorum Aksam eve gecince pm atayim Resimli anlat olmadi Google sizin için sayfa yapmış üstadım sorularınızın cevabı aşağıda olabilir https://support.google.com/docs/topi..._topic=1382883
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by Webster Sulom dilini esek arisi soksun Kirdi 109400 u Olmadi bu bu gazla 110 u kırar yarın merak etme
Originally Posted by dell14 bu gazla 110 u kırar yarın merak etme 110 az sonra geliyor
Forum Rules
Yer İmleri