Sayfa 291/899 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Birazdan iş yatırım dalar buraya diye düşünüyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Evet pozisyon artiriyorum...[emoji3]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by hisar.79 Yazıyı Oku
    Zubizaretta kaleci? Bu kadar önemli bir forumda, hisse hakkında biraz daha dikkatli paylaşım lütfen....
    Haklısınız, ben kaleciyi de defans yani savunma oyuncusu anlamında kullanmıştım ama bunu bilmeyip yanlış anlayan, Zubizaretta'yı benim yüzümden sol bek sanıp hisse hakkında yanlış düşünce sahibi olan herkesin vebali sırtımda. Kusura bakmayın.

4. ne kadar KY nin elinde UV portföyüm, kumbara hisselerim, temettü emekliliği diye paylaşılan dile düşen senet varsa hepsi sürünüyor

tekfen,soda,petkm,tuprş,asels vs...

ereğli de sürünüyordu da geçen ay kendini kurtardı

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    ne kadar KY nin elinde UV portföyüm, kumbara hisselerim, temettü emekliliği diye paylaşılan dile düşen senet varsa hepsi sürünüyor

tekfen,soda,petkm,tuprş,asels vs...

ereğli de sürünüyordu da geçen ay kendini kurtardı
    ''Günün paylaşımı, ayların sonucu'' ödülüne aday olur bu yazı. Bravo.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    sayın sökeli hoş geldiniz, uzun zaman yayla köyden sökeye salınan yol bölgesinde yer aradım ama nasip olmadı.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Haklısınız, ben kaleciyi de defans yani savunma oyuncusu anlamında kullanmıştım ama bunu bilmeyip yanlış anlayan, Zubizaretta'yı benim yüzümden sol bek sanıp hisse hakkında yanlış düşünce sahibi olan herkesin vebali sırtımda. Kusura bakmayın.

Zubizaretta yı zaten hücumcular arasında saymışsınız. Sorun orada

Neyse, bu Soda ya sabretmek ne kadar zor ya. Resmen 90 yaş düşük tansiyon hastası kalp ritmi grafiği. Bak bak içim bayıldı. Arada değişik bir şeyler görmek için günlük aylık haftalık grafikleri açıyorum. Yada buradaki esprili muhabbete bakıyorum.

Günlükte RSI 54 lerde, 70 lere yakın, yani bu aralar büyük bir sıçrama yapamaz demek bu dimi?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Hey maşallah, ha gayret böylesi günlerde kumda oyna ki endexe düzeltme gelince halay başı olup mendil sallayasın.

Sayfa 291/899 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •