Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 158/1014 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Van'ın bilmem ne köyü dahada bedava.

adam istanbulu metropol sanıyor kim kandırsıysa artık. gece tek başına çık bakalım görelim istanbulda bedavayı.

senin buraya abd den anca tabutun gelir ama ondan bile şüpheliyim kölesin köle kalacaksın.
    Adam burada ABD de dagin basinda it urumez kervan gecmez yerden saray gibi evleri ucuz ucuz gosterirken iyiydi

Biz burada elma elma armut armut iliskisi kuruyoruz

ABD de San fransisco varsa TR de de Istanbul var

San fransisco nun zenci mahallesini ornek verdim. Sokaklarda tinerciler gezer herher homeless doludur pahali diye insanlar ev yerine otobuslerde yasar yere iseyen mi istersin toplanmamis coplermi istersin

Ama fiyatlar Istanbul un bilmem kac misli

Okudugunu anlamadan cevap yazma yoksa boyle rezil olursun

Cahil amerikalı.. sende zenci doğabilirdin beyaz olmakla kendini bi haltmı sanıyorsun.

istanbul bedavaymışta bilmem ne. zencinin arasında ne işin var ozaman gel istanbula.

istanbul ve tr hakkında tek bildiğin annenin sana telefonla anlattıkları. başkada bi ok bilmiyorsun.

3.  Alıntı Originally Posted by trbasaran Yazıyı Oku
    avrupada yasiyorum,2008 krizinin oncesini ve sonrasini cok iyi hissedip yasadim buralarda,
    gelelim dovizin merkezindeki gorunume...;2008 krizinden hala cikilamadi,habire piyasaya para pompalaniyor,bu para pompalama sonrasinda,piyasalarda bir hareketlenme basladi pozitif yonde,fakat halkin alim gucu hala yok2008 krizinde dusen maaslar halen ayni veyahut cok az artti,buna karsi birde euro ve gbp krizden sonra usd karsisinda yitirdigi degeride koyarsak halkin krizden beri %25-33 fakirlestigini soyleyebilirim,ustune pahalasan yasam sartlari kira,sigorta,enerji vs.. halk hala yokluk cekiyor,
    gelelim issizlik durumuna,,,, issizlik gostergelerinin gostergeden ibaret oldugunu belirteyim,ssizlik maasi basvurularinin azaldigi gozukuyor fakat gercek biraz degisik,2012 den sonra zorlamalar basladi issizlik maasi alan ve alacaklara,issizlik maasina basvuranlara iki secenek sunuluyor 1-is bul part time 2-okula git,bu sekilde part time is bulanlara yapilan yardim issizlik fonundan degil sosyal yardim fonundan calisana desdek olarak yapiliyor,okula gidenlere verilen yardimda egitim yardimi oluyor,kisacasi issizlere baska isim takiliyor ve gostergelerde bu isziz kisim ve odenekler,iszizlik gostergelerinde gozukmuyor.enflasyon deseniz sadece kira,enerji,vergi ve sigortalar da var,yiyecek ve icecek kriz oncesinden daha ucuz(mesela bir pizza 12-14 eu iken kriz oncesi simki 10 eu ve yaninda iceceginide veriyorlar ,bunun gibi)millet artik harcayamiyor, dusuncem odurki amerikada ki durumda buradakinin aynisi,avrupa gorunuse gore amerikadan yavas ama amerikadan saglam ilerliyor(politik olaylari hic karistirmiyorum isin icine),maaslarda artis yok,bu yuzden avrupa birligi faiz artiramiyor,bu sekilde bir faiz arttirsalar milletin alim gucu hepten bitecek,fakat amerikada faizi artirmaktan cekinmiyorlar !!!! eger ki amerikadaki durum da burasi gibiyse,faiz artisi halkin alim gucunu epey bir kiracak ,belkide gostergelerin enflasyon,ufe ,tufe,efe ,kefe gibii beklenen gibi cikmiyor,sadece gostergeler,beklentiler ve hesaplar uymuyor birbirine,benim dusuncem dolar her an bir suprizle cok yukari veyahut cok asagi gidebilir her an,eu ise yaaz asagi veyahut az yukari gidebilr,bizim basimizda cografi sorunlar olmasa kendi paramizin onu cok acik sadece engellerin nereden ve nezaman gelecegini kestiremedigimiz icin paramizin deger kazanmasi yavas oluyor gibi,,,,
    avrupa'daki yaşam ortamını negatif tasvir eden görüşler büyük tepki alıyor bizim forumda.. bu tepki paradigmanın gereğidir, yani esas paradigma- türkiye'nin (uzundur süren çok kötü yönetim yüzünden) artık yaşanması mümkün olmayan ülke olarak tasvir edilmesi- herşey kötü, her şey çok kötü; en cahil insanlar bu ülkede, sokaklarında dolaşmanın en tehlikeli olduğu şehir istanbul, en anti-demokratik uygulamalar burda, herşeyin en pahalı olduğu şehir- en çok bomba patlayan şehir- en kro, en kötü, en cehennemi şehir istanbul.. paradigma bu, yani algı düzlemi bu..

bu algı düzleminde, TR hakkında en kötü tanımlamalar yapılır, lakin avrupa/abd hakkında negatif bir tanımlama hoş karşılanmaz çünkü bu tür tanımlamalar TR-kötü algısını relatif olarak zayıflatır, paradigmayı sarsar.. bu algıya göre, batı teknolojik gelişim açısından çok öndedir ve Tr bunu kapatamayacak olduğu için durum umutsuzdur.. zaten Tr ile batının yaşam şartları yada fiyatlar açısından mukayese bile edilmesi hoş karşılanmaz.. batı ütopyadır, cennettir- Tr cehennemdir, neyi mukayese edebilirsin ki ?

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    avrupa'daki yaşam ortamını negatif tasvir eden görüşler büyük tepki alıyor bizim forumda.. bu tepki paradigmanın gereğidir, yani esas paradigma- türkiye'nin (uzundur süren çok kötü yönetim yüzünden) artık yaşanması mümkün olmayan ülke olarak tasvir edilmesi- herşey kötü, her şey çok kötü; en cahil insanlar bu ülkede, sokaklarında dolaşmanın en tehlikeli olduğu şehir istanbul, en anti-demokratik uygulamalar burda, herşeyin en pahalı olduğu şehir- en çok bomba patlayan şehir- en kro, en kötü, en cehennemi şehir istanbul.. paradigma bu, yani algı düzlemi bu..

bu algı düzleminde, TR hakkında en kötü tanımlamalar yapılır, lakin avrupa/abd hakkında negatif bir tanımlama hoş karşılanmaz çünkü bu tür tanımlamalar TR-kötü algısını relatif olarak zayıflatır, paradigmayı sarsar.. bu algıya göre, batı teknolojik gelişim açısından çok öndedir ve Tr bunu kapatamayacak olduğu için durum umutsuzdur.. zaten Tr ile batının yaşam şartları yada fiyatlar açısından mukayese bile edilmesi hoş karşılanmaz.. batı ütopyadır, cennettir- Tr cehennemdir, neyi mukayese edebilirsin ki ?
    Benim de forumda linç edilmişliğim var. Paris te 4500 ey maaş alan doktoralı, üniversite hocası bir proje yöneticisini örnek verdim diye taşlanmıştım. 45 yaşındasın, 2 çocuğun var, üniversitede ders veriyorsun proje yöneticisi olmuşsun maaş 4500 euro.

Tek sebebi ne? Adının muhammed olması ve faslı olman.

Batı böyle. Ama batı böyle diye de biz kendimizi iyi zannetmeyelim lütfen. Her kesimde tahammülsüzlük, yobazlık almış başını gitmiş. Tv lerde inanılmaz endoktrinasyon pompalanıyor. Halkın bir kısmı en güzel şeye bile muhalif, diğer kısmı en kötü şeyi bile destekler durumda. Durumumuz tek kelimeyle iyi, iki kelimeyle iyi değil...

5. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    Harbiye istanbul 60 yıl var

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

icraatleri her alanda sınıfta kalmış mevcut zihniyetle karşılaştırıldığında gelişmiş batının karnesinde en azından çok sayıda geçer not ve hatta çok iyi notlarda var. o yüzden zaten bizim ülkemizde dahil olmak üzere islamcı elitler kendileri yada cocukları ile batının imkan tanıdığı özgürlükler, adalet, yeşil alanlarla bezenmiş modern şehirler ve sayısız medeniyet göstergesi için londraya, parise, berline, new york' a filan gidiyor. hamaset politikaları ile ancak eğitim seviyesi ortalamanın çok altındaki kitleleri etkiyelebilirsin, ama dunyada hükmün geçmez.
    Son düzenleme : discretus; 13-05-2017 saat: 12:38.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

estetik anlayışının seviyesini görmek için istanbul un şu haline bakmak yeterli. dünyada herşeyi herkesten daha iyi yaparım iddiasındaysan şu şehirleri de güzel hale getirmeye çabalaman gerekirdi, ama şehirlerimiz köy mertebesinde, üstelik geçmişe kıyasla nüfus yoğunluğu çok daha artmış durumda, estetik yerlerde sürünüyor, beton yığını halini almış bir şehir.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 158/1014 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •