Sayfa 781/1000 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Dun alis verdim bugun hes.gecti

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tcd fonu yonetenler anlik degisimmi
    Yapiyorlar degisken fonun anlami bumudur

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Selcuk bugun cuma ama dayanamadim
    Acc nin anasini anarak ful satis girdim...

Sali sabahtan itibaren
    20 k lik tabiki 10 k 10 k seklinde dussede artsada fid ve tcd alacagim duzenli...belki aralara tte bypasi yaparim...syg...ytd
    Bende 0 kar ve 0 zararla sattim! ama Sali gelecek hesaba umut pazartesi kar olsun end azindan
    Bende eib alcagim

3.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Tcd fonu yonetenler anlik degisimmi
    Yapiyorlar degisken fonun anlami bumudur

Değişken fon, hisse, altın, döviz, tahvil, mevduat,repo ne ararsanız olabilir demek.
    Fon yönetimi bunlar arasında gidip gelebilir.
    Ama bunu hergünde yapmazlar.

4. By ozel sektor borclanma fonlari pazartesi 3 gun getirisi normal gunden yuksekmidir yoksa hisse fonlari gibidir? Yani ppf gibi mi calisiyor?

Acc aylik dibi gördü gibi yada pazartesi görecek diye düşünüyorum. 15 inden sonra tırmanışa geçebilir. Fakat bistte %70 düzenli yükseliş gördüğümde bir daha acc ye girmem. Mac uyar. Ayrıca 20 ocaktan sonra bu gidişle en son siralara yerleşir 20 ocagin ekmegini yiyor. Ha benim istedigim aylik temiz 5k verse yeter. Bir de kafami karistiran 1 haftada 6000k kadar çıkış oldu. Aynı gün net pay degeri bildiriyor mu. Yoksa erteleyip çıkışlar sonrası sıralamayi yukseltmek icin ertesi günlere pay degeri devredebiliyor mu. Buna imkan var mı. Halen beklemedeyim %100 acc ne çıkar bahtımıza görecegiz hep birlikte.
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

6.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    By ozel sektor borclanma fonlari pazartesi 3 gun getirisi normal gunden yuksekmidir yoksa hisse fonlari gibidir? Yani ppf gibi mi calisiyor?
    3 günlükmüş gibi yüksek açıklanabiliyor da açıklanamıyor da, hiç belli olmaz.
    Ne çıkarsa bahtına artık.

7.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    Acc aylik dibi gördü gibi yada pazartesi görecek diye düşünüyorum. 15 inden sonra tırmanışa geçebilir. Fakat bistte %70 düzenli yükseliş gördüğümde bir daha acc ye girmem. Mac uyar. Ayrıca 20 ocaktan sonra bu gidişle en son siralara yerleşir 20 ocagin ekmegini yiyor. Ha benim istedigim aylik temiz 5k verse yeter. Bir de kafami karistiran 1 haftada 6000k kadar çıkış oldu. Aynı gün net pay degeri bildiriyor mu. Yoksa erteleyip çıkışlar sonrası sıralamayi yukseltmek icin ertesi günlere pay degeri devredebiliyor mu. Buna imkan var mı. Halen beklemedeyim %100 acc ne çıkar bahtımıza görecegiz hep birlikte.
    Fonbulda acc orani yaziyor

8.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    Asıl sorun şu.
    Türev dediğimiz şey aslında VİOP
    Acaba bugün sonuç doğuran vadeli işlemler mesela 90 gün öncenin kontratları olabilirmi.
    90 gün önceki kontratın acısı vade bugün dolduğu için yeni çıkıyor olabilirmi?
    Yoksa kısa vadeli kontratlarmı yapıyorlar

Sayfa 781/1000 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •