Sayfa 6/31 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
Arama sonucu : 247 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Viop takip

tecrübeli oyuncuların çoğunun genelde viop tercih etmelerinden dolayı aceba neden diye merak işte öğrenmek kıyaslama yapmak istedim.. şimdi viop oynayan bir oyuncu mesela ayda 25 bin puan kazanamış olsa yüzde olarak ne kadar kazanmış olur. bu üç kontrat olur beş kontra olur elli kontrat olur o önemli değil. önemli olan yüzdesi... laf aramızda gözümede kestirmiyor değilim
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. 1 kontrat 25bın puan.....2500tl........10 konrat 10bın 25 bın
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    1 kontrat 25bın puan.....2500tl........10 konrat 10bın 25 bın
    güzel kazançmış.. her ay 25 bin puan nerde o yoğurdun bolluğu.. benimkisi hayal işte ama sanki gerçekmiş gibi aldığımı sattığımı sattığımı yazarak hesaplayacağım
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

viop ta usta bir oyuncunun her gün aşağıya yukarıya yakalama şansı varken, varant ta kağıt yakalamak çok zor. bakmayın siz günde % 50.. 70 kazanç görülen kağıtlara. o kumar adamı bir ayda tertemiz ederler. ben çok yüksek kazanç amacı ile oynamayı düşünenlere hiç tavsiye etmem. bence viop ondan çok iyi. iyi derken oda kumar ama en azından varant gibi değil

b.sayarın orasını burasınımı karıştırdım ne yaptımsa garan hesaba giremiyorum.. anlayın işte anlamıyorum bu merettten

kendileri karıştırmışlar.. ayda bir program yeniliyoruz diye anasını bellediler...

https://youtu.be/VK5YfYsOEaU

benim içinde abdal olsun çamurdan olsun hadi canlanın biraz cenaze evinde değiliz

garan__ altı çok boş olduğu için nereye kadar düzeltme gelir, nereye kadar satarlar, bunu tahmin edemeyeceğimiz için ben yukardaki geçilmesi gereken dirençleri yazayım ilk etapta "11.24" ve 11.32

elim değmişken birde akbnk yazayım. ilk etapta 11.27 geçilsin bir görelim bakalım. dirençler biraz yukarda farkındayım ama en azından niyetlerini anlarız dedim. bant aralığındaki yukarı aşağı hareketlerde nerelere tutunabilir aceba diye düşünülebilir ancak şurası diye yazarsak zarar veririz. gider aşağıda bir dala takılıverir onda sonra ayıkla pirincin taşını çam sakızı çoban armağanı siz yinede dirençleri kazanç sayın

Sayfa 6/31 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •