-
Tüik: Işsizlik oranı %13,8 seviyesinde gerçekleşti (önceki %14)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Genç nüfusta (15-24 yaş) işsizlik oranı 4,5 puanlık artış ile %26,1 olurken,15-64 yaş grubunda bu oran 2,4 puanlık artış ile %14,1 olarak gerçekleşti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Sabah sabah bir rekor da işsizlikte kırdık desenize...hulllooog...hayırlı olsun milletimize...
yagdanliklar birazdan gelirler mustulamaya...
-
Genç nüfusta (15-24 yaş) işsizlik oranı 4,5 puanlık artış ile %26,1 olurken,15-64 yaş grubunda bu oran 2,4 puanlık artış ile %14,1 olarak gerçekleşti.
bunlar artarken bu
nasıl düşer
Tüik: Işsizlik oranı %13,8 seviyesinde gerçekleşti (önceki %14)
bir halt olacağı yok.
-
Bu işsizlik verileri matematiksel olarak bazı problemli denklemler içeriyor. Hayırlısı.
-
euro daha iyi gidecek gibi
bir halt olacağı yok.
-
Moody's: Türkiye'de jeopolitik gerilimler, politika öngörülemezliği ve kırılgan faaliyet ortamı şirketler üzerinde baskı yaratmaya devam edecek
Moody's: 2020'ye girerken Türkiye, Ortadoğu ve Güney Afrika'da finans dışı şirketler için görünüm negatif
Moody's: Güçlü bilançolar, lider piyasa pozisyonları not verilen şirketlerin çoğunun kredi kalitelerini artırmalı
-
5.8469 vurdu çekti. İşte burası önemli.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri