þu an usdtry de kýsa dönem mavi yaprak evi hesaplanmasý yaþanýyor ... arka bahçe karlý...
tavþan ayaðýný alayým derken gökdelenden yuvarlanmayasýn ethan hunt ahahaha
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk , rasyonel akla atýlan imza. Ýnsanlýðýn ebedi mutluluðunun anahtarý olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaþasýn !
Þu ana kadar güvenilirliðini test ettiðim veriler:
Dolar kuru . (direk döviz bürosundan veya bankadan alým talebi girerek teyit edebiliyorum)
Nüfus artýþ hýzý ve toplam nüfus (Direk olarak Metrobüs ve metro istasyonlarýndan teyit edebiliyorum)
Türkiye'deki Suriyeli sayýsý. (Her gün dükkanýn kapýsýný çalan iþ var mý? diye bozuk bir türkçe ile konuþan Suriyeliler)
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Baþlýða baya renk bunlar. Ama itiraf edeyim ne Moruk'u ne de Sütbýyýk'ý anlayamýyorum.
Farklý boyut bunlarýn ki...
Ya da sadece ben böyle kalýverdim...Kimbilir.![]()
gigi l'amoroso .... usdtry , döndün dolaþtýn gene geldin ....
þarkýnýn hikayesi de akdeniz akdeniz ya ... Dalidacýðým iyi ki okudun bu þarkýyý , sen de þaþýrdýn di mi hit olunca ... erken gittin be güzel seslim ...
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk , rasyonel akla atýlan imza. Ýnsanlýðýn ebedi mutluluðunun anahtarý olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaþasýn !
Bundan bahsediyor.
Her þey sudan meydana gelmiþtir.
Thales
Bir rekor da hava durumundan gelsin...
Aralýk ayýnýn ortasýnda Ýzmir'de hava sýcaklýðý 15 derecelerde...
Yazýn da keþke o kadar yakmasa da Los Angeles durumlarýný yakalasak...![]()
Yer Ýmleri