Günaydın iyi haftalar.
Günaydın iyi haftalar.
Euro/TL > 6.50
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Moody's: Türkiye'de jeopolitik gerilimler, politika öngörülemezliği ve kırılgan faaliyet ortamı şirketler üzerinde baskı yaratmaya devam edecek
Moody's: 2020'ye girerken Türkiye, Ortadoğu ve Güney Afrika'da finans dışı şirketler için görünüm negatif
Moody's: Güçlü bilançolar, lider piyasa pozisyonları not verilen şirketlerin çoğunun kredi kalitelerini artırmalı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dolar/TL > 5.85
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Pentagon kaynağından İncirlik açıklaması: Türkiye'yi yapıcı politikaya teşvik ederek diyalog kurmaya çalışıyoruz-Sputnik
Bankalarla imzalanan vergi tahsilat protokollerinde 1 Ocak 2020 tarihinden geçerli olmak üzere değişikliğe gidildi - Gelir İdaresi Başkanlığı
Vergi, harç, ceza ve diğer alacaklar, vergi daireleri vezneleri haricinde, sadece kamu bankaları ve PTT vasıtasıyla tahsil edilecek - Gelir İdaresi Başkanlığı
Kredi kartıyla tahsilat yapılması uygun bulunan vergi ve ödemelerin diğer bankalar vasıtasıyla tahsil edilmesine devam edilecek - Gelir İdaresi Başkanlığı
Yer İmleri