Sayfa 812/1000 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Bugün ınl fonuda 0.09 kar getirdi hisse senetli bir fon biraz daha elimde tutmaya devam edeceğim ıgl olan ppf fonunu sabah sattım yerine apt orta vadeli borçlanma aracı fonu aldım

2. 5k lik tl ile dbh eurobond olan fon a giriş yapmayı düşünüyorum ayrıca cuma günü tüm fonlar kar olarak gelir elde ettim guncel portföy ise

50k ınh hisse senetli karma fon
    50k aıs kira serfitikali
    50k tpf özel sektör borclanma
    50k apt orta vadeli borclanma
    5k dbh eurobond fonu

bugun kritik ,ya ppf devam yada hisse fonlara giriş yapacaz,

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Cok vaktiniz kalmadi 😂😂😂

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Cok vaktiniz kalmadi ������
    hisse için gaza gelmeye ihtiyacım var

6. ne kadar da eksi verse satmam ben nazari. acc ni sattim cunku borsa o kadar yukselirken eksi verdi.
    yillik bazda ben bakiyorum. yuksek getiri veriyor kac gun beklentileri yukseldiyoruz bence yanlisdir. hep yukselirse bu kadar insan neden bosuna calisiyor essek gibi!!

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bugün hisse ve değişkenlere biraz daha gireyim diyordum ama doların artışından dolayı biraz tereddüt ettim, gerçi borsada bir düşüş yok şimdilik, neyse en azından bir miktar girelim bari, borçlanmalarla, ppf lerle mevduattan farkı olmuyor.

8. doların ateşinin yükselmesinin en önemli sebebi olarak cumhur başkanımızın dün akşam oldukça kararlı ve net şekilde söylediği, gerekmesi durumunda incirlik ve kürecik'in kapatılacağı sözleri gösteriliyor. bu sözler, dünya basınında da ciddi şekilde yankı bulup acil koduyla servis edilmiş. diğer yandan bu durumun türkiyenin rusya ile yakınlaşmasını hızlandırabileceği ve bunun nato için hiç de iyi olmayacağı türünden yorumlar yapılmış

Sayfa 812/1000 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •