Bugn nl fonuda 0.09 kar getirdi hisse senetli bir fon biraz daha elimde tutmaya devam edeceim gl olan ppf fonunu sabah sattm yerine apt orta vadeli borlanma arac fonu aldm
Bugn nl fonuda 0.09 kar getirdi hisse senetli bir fon biraz daha elimde tutmaya devam edeceim gl olan ppf fonunu sabah sattm yerine apt orta vadeli borlanma arac fonu aldm
5k lik tl ile dbh eurobond olan fon a giri yapmay dnyorum ayrca cuma gn tm fonlar kar olarak gelir elde ettim guncel portfy ise
50k nh hisse senetli karma fon
50k as kira serfitikali
50k tpf zel sektr borclanma
50k apt orta vadeli borclanma
5k dbh eurobond fonu
bugun kritik ,ya ppf devam yada hisse fonlara giri yapacaz,
ne kadar da eksi verse satmam ben nazari. acc ni sattim cunku borsa o kadar yukselirken eksi verdi.
yillik bazda ben bakiyorum. yuksek getiri veriyor kac gun beklentileri yukseldiyoruz bence yanlisdir. hep yukselirse bu kadar insan neden bosuna calisiyor essek gibi!!
dolarn ateinin ykselmesinin en nemli sebebi olarak cumhur bakanmzn dn akam olduka kararl ve net ekilde syledii, gerekmesi durumunda incirlik ve krecik'in kapatlaca szleri gsteriliyor. bu szler, dnya basnnda da ciddi ekilde yank bulup acil koduyla servis edilmi. dier yandan bu durumun trkiyenin rusya ile yaknlamasn hzlandrabilecei ve bunun nato iin hi de iyi olmayaca trnden yorumlar yaplm
Yer mleri