Sayfa 218/401 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Panda Ayhan Vakıf Riski 3 tlden 100 e ,oylum u 0.60 dan 4 e,ceylani 0.60 dan 10 a götürürken Reis ti, üstad ti. Ama 2 yıl içinde adama herkes küfür etmeye başladı.

Bu yüzden bırakın bu ARGE ci olduk ayaklarını ey ky .

Bu adamlar ....gi eşeğin başına yular baglamazlar.

2.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Panda Ayhan Vakıf Riski 3 tlden 100 e ,oylum u 0.60 dan 4 e,ceylani 0.60 dan 10 a götürürken Reis ti, üstad ti. Ama 2 yıl içinde adama herkes küfür etmeye başladı.

Bu yüzden bırakın bu ARGE ci olduk ayaklarını ey ky .

Hocam sirketin finansman giderleri azaliyor yeniden degerlemede 530 m koymus ustune kira gelirleri artiyor civi cakilmamis buyuk ticari arsalari var her gun degeri artan turizm yatirimlari suruyor yabanci mal cikmak yerine her gun mallaniyor yuzde 58 olmus yabanci orani yabanci satmadikca hic bi Allahin kulu bu tahtayi basamaz senin sikintin ne tren kactigi icin mi uzgunsun genel yapin mi bu?
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Oguziskk Yazıyı Oku
    Hocam sirketin finansman giderleri azaliyor yeniden degerlemede 530 m koymus ustune kira gelirleri artiyor civi cakilmamis buyuk ticari arsalari var her gun degeri artan turizm yatirimlari suruyor yabanci mal cikmak yerine her gun mallaniyor yuzde 58 olmus yabanci orani yabanci satmadikca hic bi Allahin kulu bu tahtayi basamaz senin sikintin ne tren kactigi icin mi uzgunsun genel yapin mi bu?
    Ytd
    Hocam benim şirkete lafım yok.

Bir hisse 0.60 dan kalkıp 3 -4 tlden Türkiye ye reklam edilirse ben bunda kötü niyet ararım.
    Rygyo 1 e de düşebilir 10 da olabilir.Orasını spek bilir.

Alıcı gelirse basarlar aşağı alıcı gelmezse yukarı çıkartırlar hisseyi.

Burası demokrasi meydanı HISSENET .Burada işine gelmeyen yorum ve kişilerin engellendiği kuslu site değil.

Sen olumlu goruyorsan olumlu yazılar yazarsin kimse karışamaz. Saygımız sonsuz .Ama olumsuz yazana da saygı gostereceksin.

4. Şirketin sadece Orhanlı 6 deposunun exspertiz değeri 2018 yılı için 254.689.000.-TL, 2019 yılı sonu için ortalama artış açıklamalarına göre 322 milyon TL' civarındadır. Şirket sermayesi ise sadece 246.000.001.-TL. Tamam borcu da var, ödeniyor da ama bunun gibi bir kaç deposunu satsa ortada ne borç kalır, ne de dert.. Geri kalanlarla da oturur yeniden bir şirket değerlemesi yaparsın, o zaman kılçıksız şirket değeri ortaya çıkmış olur. Şirketin fiyat baskılanmasının üzerindeki en büyük sebep de şimdiye kadar kur riski oldu. Bu da ortadan kalkmış olur.
    Ama kimse yumurtlayan tavuğunu kesmez, ben de olsam satmam. Bu yatırımlarla ve bu şekilde büyümeye devam.. Ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by Warduck Yazıyı Oku
    Şirketin sadece Orhanlı 6 deposunun exspertiz değeri 2018 yılı için 254.689.000.-TL, 2019 yılı sonu için ortalama artış açıklamalarına göre 322 milyon TL' civarındadır. Şirket sermayesi ise sadece 246.000.001.-TL. Tamam borcu da var, ödeniyor da ama bunun gibi bir kaç deposunu satsa ortada ne borç kalır, ne de dert.. Geri kalanlarla da oturur yeniden bir şirket değerlemesi yaparsın, o zaman kılçıksız şirket değeri ortaya çıkmış olur. Şirketin fiyat baskılanmasının üzerindeki en büyük sebep de şimdiye kadar kur riski oldu. Bu da ortadan kalkmış olur.
    Ama kimse yumurtlayan tavuğunu kesmez, ben de olsam satmam. Bu yatırımlarla ve bu şekilde büyümeye devam.. Ytd..
    Ben diyeceğimi dedim.Hubvc den de rygyo dan da aldım sattım ekonomiye can kattım.

Herkesin kararı kendine .Hubvc ve rygyo daki yazılarıma son verdim.

6.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    panda ayhan vakıf riski 3 tlden 100 e ,oylum u 0.60 dan 4 e,ceylani 0.60 dan 10 a götürürken reis ti, üstad ti. Ama 2 yıl içinde adama herkes küfür etmeye başladı.

Bu yüzden bırakın bu arge ci olduk ayaklarını ey ky .

hadi diğerlerine eyvallahta oylumu panda çıkarmadı.
    2,40 lardan çıkaran belli
    oda zaten tatile çıktı

7.  Alıntı Originally Posted by mesutsati Yazıyı Oku
    hadi diğerlerine eyvallahta oylumu panda çıkarmadı.
    2,40 lardan çıkaran belli
    oda zaten tatile çıktı
    Sen yenisin anlaşılan.Ve Panda yi tanimiyorsun. Iyi arastir dostum.

Bu arada rygyo aldım bugün dipten..Yükselince satacagim.

8.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Sen yenisin anlaşılan.Ve Panda yi tanimiyorsun. Iyi arastir dostum.

Bu arada rygyo aldım bugün dipten..Yükselince satacagim.
    Dipten dedigin kactan hocam ayiptir sormasi ben de 3,90 lardan abandim da mal gelmedi
    Hayirlisi olsun bu arada

Sayfa 218/401 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •