Sayfa 848/1000 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Günaydın arkadaşlar bugün ki portföy durumu

50k ınh 0.24 getiri
    50k aıs 0.03 getiri
    50k tpf -0.06 götürdü

105 tl getiri sağladı

Ppf fondan çıktım
    apt ye geçiş yaptım bugün alım olacak -0.03 te alırsam çok iyi olucak boylece eurobond fonuna giriş yapmak için uygun zamanı bekliyorum

2. Faizin hemen hemen 2.5 katı kadar getiri sağlamış oldum bugünde

3. tte fid bist dolar ne durumda cikan var mi hisse yogunlardan

[İPhone 1000] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Param yok kafam rahat

4.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Kesinlikle tavsiye olmamakla birlikte sanki merdiven öncesi hareket gibi duruyor. Dövizle ilişkisini kendimce şöyle yorumluyorum, dövizin yükselişi şirket bilançolarına hasar verebilir belki o riski satıyorlardır bu konuda kesin bir fikrim yok yada daha önceki dönemde olduğu gibi ödemesini yapamayacak bir şirket var onun tedbiri için karşılık bırakmaya başladılar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Cevap için Teşekkürler,Merdiven konusunu biraz açablirseniz sevnirim sene sonu yaklaştığı için mi yoksa başka sebepler mi merdiven beklentisi yaratıyor?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayrani ustadim gel su dolara beddua edelim sizde irfani bir taraf var gibi...
    estağfrullah, kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. hep birlikte edelim. ancak ben bu noktada hükümetin de kontrollü olmak şartıyla doların hafif hafif yükselmesine zemin hazırladıklarını düşünüyorum. çünkü faiz indirimi inanılmaz hızlı oldu. hepimiz faizin düşmesini isteriz ayrı mesele ama aşırı hızlı olunca da dolarda bu tür reaksiyonlar olur. ama önceki zamanlara bakarsak şu duruma reaksiyon dahi diyemeyiz. 5,90'u geçmez inşallah ve buralardan uzun zaman bekleyip te satmak isteyenlerin satışlarıyla döneriz

Fonet link ccola yi allah bildigi gibi yapsin

Borclanma araclari na fazla girmeyin.dolor faizi tetikler
     Alıntı Originally Posted by Baybars10 Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar bugün ki portföy durumu

50k ınh 0.24 getiri
    50k aıs 0.03 getiri
    50k tpf -0.06 götürdü

105 tl getiri sağladı

Ppf fondan çıktım
    apt ye geçiş yaptım bugün alım olacak -0.03 te alırsam çok iyi olucak boylece eurobond fonuna giriş yapmak için uygun zamanı bekliyorum
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    TPF nin Döviz ile ilişkisi kesin mi? Yanlış bir bakış açısı olmasın?

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    tpf nerdeyse her salı eksi yazıyor bir miktar,dövizle ilgisi var mı bilmiyorum ama eksi getirdiğini ertesi gün muhakkak en az ppf açığını kapatacak kadar kapatıyor o yüzden de çıkmadım heniz tpf'den bakalım nasıl gidecek.
     Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Cevap için Teşekkürler,Merdiven konusunu biraz açablirseniz sevnirim sene sonu yaklaştığı için mi yoksa başka sebepler mi merdiven beklentisi yaratıyor?

Bilimsel bir açıklaması yok. Geçtiğimiz 4 ay boyunca her ayın başında yaptığı yüksek getiriyi bu ay yapmadı. (Yapacak diye birşey yok tamamen anapara ve vadesi gelen ödemelerle alakalı. Portföyü tam olarak bilmediğimden ödemesi gelen var mı bende bilmiyorum.) Ama getirisi oldukça düşmesine rağmen yatırımcı sayısı artıyor. Normalde tersi olması lazım. Takipteyim bakalım ne olacak. Fonu yakından takip eden bir arkadaş vardı baya gerilerde kaldı ismini hatırlayamıyorum kusura bakmasın onun dediğine göre en erken merdiven Şubat başı görünüyormuş. Şu ana kadar yaptığı hareket o arkadaşın beklentisin doğrular gibi.

Sayfa 848/1000 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •