Sayfa 843/1000 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    IBB benzer fonlar gocerken 0.30 getirmis,iyi gidiyor +2 valor.
    TPF -0.06 demek doviz artis egilimi bu fona risk yaratiyor,oyle anladim.cikacam ufak ufak

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tpf nerdeyse her salı eksi yazıyor bir miktar,dövizle ilgisi var mı bilmiyorum ama eksi getirdiğini ertesi gün muhakkak en az ppf açığını kapatacak kadar kapatıyor o yüzden de çıkmadım heniz tpf'den bakalım nasıl gidecek.

2.  Alıntı Originally Posted by webster Yazıyı Oku
    tcd 0.51......
    nazar degmesın

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim tabiki yorumlarimiz varsayim uzerine neden derseniz portfoylerini bilmiyoruz ve elimizde olan gecen ayki portfoyune gore yorumluyoruz. Bakildigi zaman genelde endeksi guclendirecek hisselere girmisler...yani smart yada rygyo gibi supriz yapacak hisseler degil. Mesela thy almasi cok mantikli. Belli olculerde banka hisseleri almis vs. Bsoke bir haftadir ucuyor...bunlar bu ayki portfoyde yoksa dahi...gecen ay alinmis olmasi bana bu isi bilenlerin yaptigini gosteriyor...

Diger indikator ise fonun gecmisi...
    Endeks eksi kapattigi gunlerde cok fazla kirilganlik gostermemis olmasi guzel...

Yineliyorum bunlarin hepsi varsayim.
    Bildiginiz gibi bu tarz dusunce ile acc yi de mantikli gorduk ama hepimiz zarar ettik...

Ben eldeki tcd kardaysa bozup fid alinmasini mantikli bulmuyorum. Ppf varsa desteklenebilir....

Kesinlikle yatirim tavsiyesi olmayip yazdiklarim dusunceden ote birsey degildir olamaz...elimizde somut veri yok...

Bugun itibariyle bist ister ucsun ister coksun...
    Hergun 10 ar k tcd ve fid girisi yapilacaktir...
    teşekkürler üstadım. temkini elden bırakmadan acc olayını da göz önünde bulundurduğumda tcd'lerin üzerine ufak ufak serpiştirebilirim belki. yeni sıtratejinin başarılı olması dileğiyle bol kazançlar

4. altın fonlarının maşallahı var

11.png

5. hisse yoğunlarda ilk 10

photo_2019-12-17_09-39-27.jpg

6.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    tpf nerdeyse her salı eksi yazıyor bir miktar,dövizle ilgisi var mı bilmiyorum ama eksi getirdiğini ertesi gün muhakkak en az ppf açığını kapatacak kadar kapatıyor o yüzden de çıkmadım heniz tpf'den bakalım nasıl gidecek.
    TPF nin Döviz ile ilişkisi kesin mi? Yanlış bir bakış açısı olmasın?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    hisse yoğunlarda ilk 10

photo_2019-12-17_09-39-27.jpg
    bu tabloyu hangi siteden takip ediyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Emmi bir dolap dondu...yoksa bu kadar olamaz
    Simitcinin eline versen 15 gundur guzel artilar getirirdi...neyse bu da bize ders oldu...
    simitçiyi küçümseme 500 milyon usd ye simitçi dükkanını sattı adam...
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

Sayfa 843/1000 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •