IBB benzer fonlar gocerken 0.30 getirmis,iyi gidiyor +2 valor.
TPF -0.06 demek doviz artis egilimi bu fona risk yaratiyor,oyle anladim.cikacam ufak ufak
tpf nerdeyse her sal eksi yazyor bir miktar,dvizle ilgisi var m bilmiyorum ama eksi getirdiini ertesi gn muhakkak en az ppf an kapatacak kadar kapatyor o yzden de kmadm heniz tpf'den bakalm nasl gidecek.
Ustadim tabiki yorumlarimiz varsayim uzerine neden derseniz portfoylerini bilmiyoruz ve elimizde olan gecen ayki portfoyune gore yorumluyoruz. Bakildigi zaman genelde endeksi guclendirecek hisselere girmisler...yani smart yada rygyo gibi supriz yapacak hisseler degil. Mesela thy almasi cok mantikli. Belli olculerde banka hisseleri almis vs. Bsoke bir haftadir ucuyor...bunlar bu ayki portfoyde yoksa dahi...gecen ay alinmis olmasi bana bu isi bilenlerin yaptigini gosteriyor...
Diger indikator ise fonun gecmisi...
Endeks eksi kapattigi gunlerde cok fazla kirilganlik gostermemis olmasi guzel...
Yineliyorum bunlarin hepsi varsayim.
Bildiginiz gibi bu tarz dusunce ile acc yi de mantikli gorduk ama hepimiz zarar ettik...
Bugun itibariyle bist ister ucsun ister coksun...
Hergun 10 ar k tcd ve fid girisi yapilacaktir...
teekkrler stadm. temkini elden brakmadan acc olayn da gz nnde bulundurduumda tcd'lerin zerine ufak ufak serpitirebilirim belki. yeni stratejinin baarl olmas dileiyle bol kazanlar
tpf nerdeyse her sal eksi yazyor bir miktar,dvizle ilgisi var m bilmiyorum ama eksi getirdiini ertesi gn muhakkak en az ppf an kapatacak kadar kapatyor o yzden de kmadm heniz tpf'den bakalm nasl gidecek.
TPF nin Dviz ile ilikisi kesin mi? Yanl bir bak as olmasn?
Yer mleri