Fenerbahçe'ye yatırdığın para kadar o bahsettiğin kağıda yatırırsan Bir bakmışsın ki bir haftada 1/3 ne inmiş. Genelde işlem hacmi çok dar olan kağıtlar da o dediğin yükselişler oluyor ama yüklü miktarda alış yaptın mı yarıya inmesi de an meselesi oluyorSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : klink; 18-12-2019 saat: 21:10.
Yargıtay kararı açıklandığı gün bence göreceği en yüksek gün olur tavanı kitlemez. Haberi önceden birileri alır mutlaka ve önceden yükseltirler, haber çıkığı gün son Yükselişi olur Ve geri döner.SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.mackolik.com/mac/sivassp...cpe6u0y7f73omi
esenler erokspor sıvası 1-0 yenmiş
demekki esenler yenebiliyor sıvası!...........................
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
FENER bugün ortalama 15.748 tl fiyattan toplam 264.905 lot açığa satış işlemi yapılmıştır, 6 kademe üstten de eşleştirerek açıkçıları fena sıkıştırdılar,
Dün
Yoğun yabancı alımı ve Yf alımı oldu
Bugün de artarak sürmekte
İyilik güzelliklere vesile olsun inşallah
4 üye , 17 ziyaretci..
gidecek yeri var daha kağıdın..
yürü bakalım..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer İmleri