Sayfa 894/1000 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    dolar 1 senedır artmadı ama KUB yuzde 25 artıda..dolarda durmak mantıksız..bu arada dolar alısım 2.93..6.50 de satmadıgıma yanarım
    Hayır şunun için söyledim doları satacaksanız KUB'a göre daha elastik ve daha fazla getiri sağlayabilcek fonlara yönelin.Hatta paylaştırın parayı.Bir kısmıyla KUB'da alınabilir bu durumda.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Teşekkürler bilgilendirme için üstadım. Umarım MAC'da zararı kısa zamanda telafi eder.
    İnşallah Mustafa hocam, elimde bir ara GL1’de vardı. Bir ara zarar -700’e dayanmıştı ama 2 gün önce 980 TL kar ile satış verdim. Ben biraz temkinli bir yatırımcıyım. 320K’nın sadece 60K’sı hisse fonlarında (ACC ve MAC), geri kalan miktar çoğunlukla Değişken fonlardan oluşuyor

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Ziraat yatırımda t+1 veya t+2 valörlü fon satın alırken parayı ne şekilde değerlendiriyorlar? Tpp de gecelik bağlıyorlar mı? Ya da ppf de falan?
    Evet Memorex, gecelik % 4 faiz ile bağlıyor. Para boşta kalmıyor

Tcd eksi 0.26 diyorum

5.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    EIB artı geldi üstat, yarına kadar beklemeyin, görüyorum ben artı geldiğini. EIB 0.25 civarı artıda Mustafa hocam. Ama MAC çok kötü zarar yazdı. Dünkü 115 TL olan zarar şu anda -500 TL oldu
    bende ziraat yatırım kullanıyorum ama bende fonların fiyatı sadece alım satım saatleri içerisinde görünüyor fiyatlar sabah 10 da güncelleniyor.

6. yak -0,82 getirmiş adı gibi yaktı bizi

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ACC'de kesinleşen şu, borsanın ciddi yükşeliş günlerinde hemen hemen kesin olarak eksi.

Düşüşlerdede artık genellikle eksi.

Güzellim ralliyi boş geçti ACC yatırımcısı
    bu durumda zarardan hiç kurtulamayacağız, satıp kurtulmaktan başka çare yok gibi.

8.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    yak -0,82 getirmiş adı gibi yaktı bizi
    İçindeki devlet tahvilinin etkisi çok olmuştur.
    Bu günlerde devlet tahvilli fondan uzak durmakta fayda var.
    Tahvil faizi düşecek derken tekrar artmaya başladı.

Sayfa 894/1000 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •