Sayfa 312/899 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Yarın gider
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Adam direkten dönmüş işte ne güzel, ya 10 bin lot Soda alsaydı burdakiler gibi?
    Keşke hiç yükselmesede her ay alsak.. Yükselen hisselerimden nefret ediyorum
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

3.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    takılma sen sercanhan kimine az kimine çok. o espri yapar.
    100 lot kimseye çok değil bana bile 666 espriyi anlar. Ben defansta kullanıyorum sodayı çok yükselen hisselerimden çıkıp ucuz hisse bulamadığımda sodaya yatırıyorum nakit fazlasını. Hücumda arena var orta saha sarky le dmsas. Bir kaç gol daha atabilirsem defansa çekileceğim. Futbolu pek sevmem ama borsa stratejisini metoforla anlatmakta kullanışlı

4.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    100 lot kimseye çok değil bana bile 666 espriyi anlar. Ben defansta kullanıyorum sodayı çok yükselen hisselerimden çıkıp ucuz hisse bulamadığımda sodaya yatırıyorum nakit fazlasını. Hücumda arena var orta saha sarky le dmsas. Bir kaç gol daha atabilirsem defansa çekileceğim. Futbolu pek sevmem ama borsa stratejisini metoforla anlatmakta kullanışlı
    Eski defans sarky di kendisini bir hücuma atıyor bir orta saha da bekliyor. Defanstan çektim ben de arkasına sodayı koyduk destek olsun diye

5.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Eski defans sarky di kendisini bir hücuma atıyor bir orta saha da bekliyor. Defanstan çektim ben de arkasına sodayı koyduk destek olsun diye
    Soda kendini koruyamıyor sizin portföy takımını nasıl koruyacak? Ahsfsgaha

İsdemir var, 22 yaşında Ganalı. Asıl defans o bence, sol bek. Ytd.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Keşke hiç yükselmesede her ay alsak.. Yükselen hisselerimden nefret ediyorum
    Abi sen mazoşist misin?

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Soda kendini koruyamıyor sizin portföy takımını nasıl koruyacak? Ahsfsgaha

İsdemir var, 22 yaşında Ganalı. Asıl defans o bence, sol bek. Ytd.
    Bizde takım bırakmadı soda valla. Motor yatak sardı, bujilerin alayı meme yaptı.

Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    100 lot kimseye çok değil bana bile 666 espriyi anlar.
    Cover, NSH Politically Correct davraniyor iste. ABD'de demokratlar, gayler ve bayanlar oyledir. Yoksa ne isin var borsada 50 lirayla 100 lirayla. Senin de stratejin var, buyutuyorsun iste. Birsey demek bizim haddimize degil, sonucta herkesin parasi kendisi icin onemli.

Ayrica Sercan bizi tiye aliyor. Daha once "kademelerde mal yoktu, cok sigdi, beni kesmiyordu" diyordu. Ben de onu tiye aldim iste.

Sayfa 312/899 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •