Sayfa 922/1000 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Isik okte cok kisinin anasini aglatti
    Selcuk ustad birazdan damlar sektirir ona��
    ışık ökte her zaman hükümet yanlısı..ona bakacak olursak bist her daim en az 120 hatta 150 lere gidecek..doların gercek degeri 4.80..ama hayaller gercekler başka..bu arada mert ve aydın kardeşımın kasım aralık ayınca faızler 30 olacak sözü hala kulaklarımda.hatta kendısıyle ıddıa ya gırmıstık ben 27.5 faız bıle olsa yemek ısmarlayacagım ona..ama eskı Türkiye olmayacak bence..tahmınım şu dolar gıtse gıtse 6.24 son nokta geri döner..ama önce 5.95 hızlı gecmesı gerek..

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tte
    + 0,76
    Bu da ayni kervana katildi
    Verirken endeksten dusuk alirken endeksten yuksek.

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    ışık ökte her zaman hükümet yanlısı..ona bakacak olursak bist her daim en az 120 hatta 150 lere gidecek..doların gercek degeri 4.80..ama hayaller gercekler başka..bu arada mert ve aydın kardeşımın kasım aralık ayınca faızler 30 olacak sözü hala kulaklarımda.hatta kendısıyle ıddıa ya gırmıstık ben 27.5 faız bıle olsa yemek ısmarlayacagım ona..ama eskı Türkiye olmayacak bence..tahmınım şu dolar gıtse gıtse 6.24 son nokta geri döner..ama önce 5.95 hızlı gecmesı gerek..
    Mertle aydina bakma abisi ogrenecekler daha

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Üstatlar bende görünüyor ama bendeki fonların da hepsi görünmüyor maalesef. Sadece MAC ve EIB güncel fiyatı görünüyor. Merak edenler için hemen söyleyeyim MAC yine eksi, EIB (aşkım) yine artıda kapatmış günü
    Eib istikrarli gidiyor.mac nasil eksi yapti aklim almadi

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu da ayni kervana katildi
    Verirken endeksten dusuk alirken endeksten yuksek.
    O konuda kimse ACC'nin eline su dökemez.
    Her zaman eksi gelen fon icat edilmiş oldu sayelerinde.
    Nerden nereye geldi fon.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    %1 diyorum ister ekleyin ister çıkarın ister bölün Umarım 4 işlem beceriniz e-tablo kopyalama becerinizden iyidir
    Pangaciiii igneni kinina sok kan dokulmesin...

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Eib istikrarli gidiyor.mac nasil eksi yapti aklim almadi
    Allah’ın cezası MAC 3 günde 40K’dan 500 TL’yi götürdü. Benim girmemi bekliyormuş elimde 2 tane Hisse yoğun var ACC ve MAC ama maalesef ikisi de ekside. Ha buradan satarmıyım asla [emoji2285]

8.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Allah’ın cezası MAC 3 günde 40K’dan 500 TL’yi götürdü. Benim girmemi bekliyormuş elimde 2 tane Hisse yoğun var ACC ve MAC ama maalesef ikisi de ekside. Ha buradan satarmıyım asla [emoji2285]
    mac bendede var fiyatı kaç görünüyor.

Sayfa 922/1000 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •