Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Bekleyelim görelim vazgeçtim vermiyorum, hısse fiyati şişkin değil bugun başvurmuş onaylanması bır ıkı ayı bulur belkide tahtalarına sahip çıkarlar bedelliye kadar çok sular akar... Hayırlısı... Pd/dd si 1 tl olan senet..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Benim kararım benim riskim kazanilmayacak paramı bendeki varsın beklesin siz etkelenmeyin ben yıllanmış şarap gibiyim kendi kararaniz olsun.Ben daha uzar veya düşer diyemem çok lot alan bıyıklılar düşünsün beni sivrisinek ısırığı onların...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Henuz başvuru yapılmamış sadece şirket kararı var bunu da kap a bıldırmişler...
Sabırlı olacaksınız yakalinca ben hisse satmam 1.50 taban dan ahmak değilim durduk yere zarar yazacağım .Bedelli iptal olacak .Bunlar bilmiyormuydu herkesi teknik olarak içeri aldı.Kiminin maliyeti 2 tl asagi degil.Spk APTAL değil onaylasin kasanda para dolu o Eskişehir dendi ahmak patron hele onaylasinda SPK bomba koyar millet
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Şirket batik bir şirket değil .Karlılık iyi sadece patronun bir oyunu oyunu biz bozacagiz ben asla 1.50 mal vermem.Odas mtryo aynısı oldu ve şuanda kimse alamayor .Yemin ederim satmayacacim beklerim
Nakit kraldır.
Bencede üstad son çeyrek karlılık daha da ıyı olacak neden boyle bır işe girdiler anlamak çok zor... Bakalım bu hafta tabana olursa malları hangi kurumlar alacak... Seans içinde haberin gelmesi zaten ellerini açık ediyor..
Bugun itibariyle kar payı dağıtacam dese hısse başı 0,34 kuruşa kadar verebiliyor.. Panikle ve gunluk yapılan butun hareketler kaybettiriyor... Kaldıkı odaş ikinci bedelliyi açıkladı hısseyı panikle milletin elinden aldılar şimdi geldiği yer ortada... Spk nın bu bedelliyi onaylaması çok saçma olur zaten, adama demezler mi önce kasadaki parayı ne yapacaksın bunu anlat, milletten ne diye para topluyorsun yatırımcılar olarak Spk ya mail atmalıyız ben gondercem kendi adıma...
Yer İmleri