Originally Posted by
hayrani
birkaç saat forma girmedim, maşallah bayağı yazılmış çizilmiş. Yatırımcı sitresi, aslında önemli ve bu noktada şunu anladım. Banka ve aracı kurumlarda yatırım hesabı açtığımızda likit fon ve mevduat dışında yapacağımız ilk işlemde önümüze şu meşur uygunluk testi çıkacak ve sistem, bu testi tamamlamadan işlem yapmamıza izin vermeyecek. Test sonunda kaç puan alıyorsak ona uygun ürünlere izin verecek. Böylelikle cerento üstadımız gibi dostların maduriyet yaşamalarının önüne geçilebilir. Bir de özellikle risk seviyesi yüksek fonlara girerken çok iyi düşünülüp piyasa konjongtürünün durumu da iyi araştırılacak. Bir de sözüm kimseye değil ama bu tür formlarda uçuk kaçık tahminler paylaşılıyor. Herkes düşüncesini paylaşır ama yatıtımcı olarak bu tür paylaşımlardan ziyade piyasayı belli veriler doğrultısunda aklı başında ve siyasi düşüncelerini falan karıştırmadan analiz eden uzmanları falan dinledikten sonra son kararı kendimiz vereceğiz. Az risk, az kazanç ve az kayıp, çok risk ise çok kazanç veya çok kayıp. Bunları kafamızda oturtmadan bu işlere girersek çok kafamız ağrır.
sanırım o testi tamamlama '' zorunluluğunuz '' yok ... yani test yapmıyorum yatırımlarımı kendim yapacağım deme lüksüne sahipsiniz... o testi yapmazsanız ilgili kurum banka aracı kurumdan test sonuçlarına gre çıkacak olan yatırım tevsiyelerini falan alamzsınız diye biliyorum... yani testi mutlaka yapma zorunluluğunuz yoktu son hatırladığım... yapmıyorum deyip imzalayabiliyorsunuz... o testin altında öyle bir ibare olması lazım idi.... bi kurcalayın
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
Yer İmleri