Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Valla konuun biri sylemiti TV'de
Ne demek istediini o daha iyi bilir.
O deilde millet Trump'n savunma btesi onayn u aamada fazla ciddiye ald sanki.
Trump onaylad
Ama ortada yaptrm falan yok imdilik fakat artk yasal dayana da olan yaptrm tehdidi var.
Trump en basitini de seebilir en arn da.
Asl mesele bundan sonra balyor her dakika her saniye bu yaptrmlarn iinin Trump tarafndan doldurulup doldulmayaca eer doldurulacaksa hangi arlkta doldurulaca tartlacak.
Ayrca mecliste 2 yaptrm tasars daha varm.Onlar beklemede gibi.
Dolar ve BST ynnden stresli gnler deil aylar balad bylece.
statlar kafama taklan bir ey var. Stopajl fonlardan para para alyoruz. Mesela 20'er liralk 5 para alm farkl gnlerde yaptk ve en fazla ilk aldmz ksm kazand, dier aldklarmz da ilk aldmzdan az olmak zere farkl farkl pirimlendi. Ben 20 liralk, yani ilk aldm kadar sat verdim. Rarz edelim ki ilk almda yzde 10, son aldmda ise yzde 1 kazandm. Bunun stopaj nasl kesilir? ilk almdaki yzde 10'dan m, yoksa son almdaki yzde 1'den mi? Yoksa ortalamadan m?
ocak aynda da tramp ekonominizi bitireceim demiti ve o gn insanlar panik iinde sat yaparken harekete geen yabanc,, sanrm 89 veya 87 gibi seviyelerden alma geip 106'lara kadar ykseltmilerdi borsay. Fzelerin civatas gelse ortalk yklr diyenler ortalkta kol geziyordu. isim veriyorum, kdemliyi falan getim de daha nceleri gzel ngroleri olan halil reber dahi bu yl borsa tarihinde bir ilkin gerekleebileceini ve bu zamana kadar iki defa ard arda dle kapanan bist 100wn bu yl 91 altnda kapanarak iki yl ard arda deceini sylyordu. Dolarn 6 buuk, faizlerin de yzde 35 civar yl kapacan ve orta vadeli yatrmcnn borsadan uzak durmas gerektiini sylyordu. O yzden ne ok karamsar, ne de ok heyecanl olalm. Bizim ne dndmz deil, piyasa oyuncularn ne dndnn nemli oldu*unu unutmayalm. Yapmamz gereken iz srmek. Ancak byle yaparsak kazanrz.
Borsa Ekim ayndan beri ykseliyor. Acaba bunu ve noel tatilini bahane edip dzeltme olabilirmi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer mleri