Sayfa 280/999 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Size acı bir gerçek daha yazayım.
    Kanal işinde hükümet kazmayı kapan iş bulur,işsizlik azalır düşüncesinde. Ama yanılıyorlar. Artık bu ülkede kimse ağır işte çalışmak istemiyor. Beklenti bir masam olsun , elimdeki aletle akşama kadar geyik yapayım.İş veren olarak çalışacak eleman bulamadığımdan yazdım. Meraklısı var ise CNC BAŞINDA 9 saat dikilip, birazda teknik bilgisi var ise buyursun gelsin. YOK ARKADAŞ kimse dikelmez,teknik bilgi ? o ne?

ah ah!..

sene 1988 Almanyadayım.yeni gitmişim almancam çok az

Türkiyede tesviye mezunuyum adamlar hemen kaptı koydu frezeye matkaba

baktılar ölçüleri tam tutturuyorum sen cnc ye geç dediler

işte şu x şu y z vs vs

ölçüleri ilk başta kendileri giriyordu sonra dairesel kesimler derken

tek başına kalamadım gurbetlik ağır geldi çok erken geri döndüm Türkiyeye,yaş oldu 50,iki sene var emekliliğe

maaş bağlansada emlakçılık yapsam diyorum üniversiteden müşavirlik belgesinide aldık

amma makina dedinmi seviyorsan sanatçısın çünkü her parça bir sanat eseri değerinde

üretim mutlu ediyor insanı
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

2.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    ah ah!..

işte şu x şu y z vs vs

tek başına kalamadım gurbetlik ağır geldi çok erken geri döndüm Türkiyeye,yaş oldu 50,iki sene var emekliliğe

maaş bağlansada emlakçılık yapsam diyorum üniversiteden müşavirlik belgesinide aldık

amma makina dedinmi seviyorsan sanatçısın çünkü her parça bir sanat eseri değerinde

Bende Tornacıyım Torna Tesviye... Meslektaş dolu burası. Hiç reisin kanala harcayacağı para yansımadı bence dolara. İyice bor. batağına gidiyor ülke... Zaten şuan dövizim yok. Borsada vardı usdtr fonu. Onuda 5.687 den verdim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bende Tornacıyım Torna Tesviye... Meslektaş dolu burası. Hiç reisin kanala harcayacağı para yansımadı bence dolara. İyice bor. batağına gidiyor ülke... Zaten şuan dövizim yok. Borsada vardı usdtr fonu. Onuda 5.687 den verdim.
    ben her zaman usdtr fonunu kullanirim. güzel enstrüman

ülkenin genel dth seviyesine de bir katkim olmuyor [emoji846] bi de stopaji olmasa !?

4. İçişlerinin diğer 9 adaya izin vermemesinden dolayı 2 adaydan biri olarak seçilen Türkiye Ermenileri Patriğinin ilk özel yayın röportaj için Ahbr e konuk olması da çok manidar .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    ah ah!..

işte şu x şu y z vs vs

Bende ureticiyim..aci bir gercek soyleyecegim ama uretici icin bir nevi iyi bir nevi kotu bir gercek..
    bu ulke de 20 yil sonra ne usta ne cirak kalmayacak..sadece kendi urettigi mali uretmeyi a dan z ye bilen,tum makineleri kullanan firma sahipleri ayakta kalacak..o da nasil..vasifsiz eleman alip kendimi egitecegiz..
    kendim matbaa sektorunde firma sahibiyim..10 yil once elini sallasan ustaya carparken simdi 1 ilana 2 ay kimse aramiyor..allah tan kendim tum makinelerin ustasiyim da ogretiyorum..

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bende ureticiyim..aci bir gercek soyleyecegim ama uretici icin bir nevi iyi bir nevi kotu bir gercek..
    bu ulke de 20 yil sonra ne usta ne cirak kalmayacak..sadece kendi urettigi mali uretmeyi a dan z ye bilen,tum makineleri kullanan firma sahipleri ayakta kalacak..o da nasil..vasifsiz eleman alip kendimi egitecegiz..
    kendim matbaa sektorunde firma sahibiyim..10 yil once elini sallasan ustaya carparken simdi 1 ilana 2 ay kimse aramiyor..allah tan kendim tum makinelerin ustasiyim da ogretiyorum..
    Bankalarimiz da tamamen yabancilara satildiginda osmanliya dönmüs oluruz iste!
    Amac o degil mi zaten?

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Artı babamın deyimiyle, usta o makinelerden anlamazsanız şeyiylen yoğurt yedirir, büyük firma degilseniz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yeniden değerleme oranı vergi, harç ve cezalar için yüzde 22.58 oldu.

Pasaport, ehliyet harcı, trafik cezaları, yurtdışından yolcu beraberinde getirilen cep telefonları için ödenen ücretler 2020'de yüzde 22.58 oranında artacak.

Sayfa 280/999 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •