Originally Posted by supremegod FID bugünkü TEFAS fiyatı: 0,085027 FID an itibariyle güncel fiyatı: 0,085553 Cheers teacher...
Guncel mi acaba orasi cunku tarihsel verilerde sifir guncelleme var (bu yatirim cesitliligi ile alakali) Originally Posted by admustafa Fonun TEFAS sayfasında grafiğinin altında Fon Varlık Dağılımı kısmında gösterilen pasta dilimli grafikte gözüküyor hocam
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by Webster Cheers teacher... You’re welcome bro [emoji4]
Originally Posted by servetbey Guncel mi acaba orasi cunku tarihsel verilerde sifir guncelleme var (bu yatirim cesitliligi ile alakali) Tarihsel verilerde de 2.8 gözüküyor üstadım. Bir haftalık kontrol ettim geçen Salı %12'ye çıkmış Cuma günü 6'lara düşmüş.
Originally Posted by admustafa TCD artı shangil hocam paylaştım değerleri EIB tahminim %0.01 gibi yani bişey getirmeyecek gözüküyor. Belki küçük bir miktar ekside gelebilir. Arti kac pangaci ustadim
Originally Posted by 06acm06 Tezim doğrulandı. Hisselerin getirisi kadar getirmiş, diğer onca enstrümanın bir katkısı yok. Albaraka 13 yapmasa sifira yakin getirecekmis meret😀
Originally Posted by admustafa Bugünün durumu ACC 1,78% EID 0,77% MAC 0,97% TKF 1,37% GMR 1,59% GL1 0,90% FPH 1,13% YDI 1,08% TCD 0,82% FID 1,21% Tcd rygyo yu ciktiysaki sanmiyorum hep aliyor o zaman 1.5 ustu getirebilir Dardnl den kesin cikmis olmali 😀
ACC yatırmcısının yüreği ağzında, hisse bazında bugün rekor artış yapan bir fon, Ammaaaa eksi gelirmi gelir? ACC'ciler hisseleri için artma ne olur diyecek duruma geldi artık. TEFAS'ın en tuhaf fonu.
Forum Rules
Yer İmleri