Sayfa 288/549 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by 01h Yazıyı Oku
    Tektu da otelin açılışını bekleyenler boşuna beklemesin . Ramazan ayında açılış falan olmaz,bayramdan sonra ancak...
    Farketmez 3 aydir burdayiz tum kagitlar endexse uymus satsak ne alcaz bekleriz

Kah kah kahhhhh [emoji3] [emoji3] [emoji3]

SM-G530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Ne dersin Gentleman dostum? Bu fikir sence makul mu? Ben dostumun objektif ve dürüst yaklaşımına her zaman güvenirim. Hangisinin 1 olma olasılığı daha fazla? Sermaye yapıları, dolaşımdaki hisse adedi ve sektör kıyaslaması da yaparak, noktayı koy bakalım.Yalnız hissi davranmak yok

Objektif bakinca ve cok yakin gecmiste gordugu 1,04 u de tarti aletimize alinca, Alyag daha avantajli.

Sektor olarakta avantajli AMA patronun hisse satmis olmasi butun dengeleri bozuyor !!

3.  Alıntı Originally Posted by 01h Yazıyı Oku
    Tektu da otelin açılışını bekleyenler boşuna beklemesin . Ramazan ayında açılış falan olmaz,bayramdan sonra ancak...

Tektuda, %99,9 bitmis otelin acilisina dair pozisyon acmis olanlari anliyamiyorum.
    Otelin acilisina degil, otelin bilancoda yer almasina odaklanmali bence.

4.  Alıntı Originally Posted by uki06 Yazıyı Oku
    Farketmez 3 aydir burdayiz tum kagitlar endexse uymus satsak ne alcaz bekleriz

Kah kah kahhhhh [emoji3] [emoji3] [emoji3]

SM-G530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dogru, cazip pek hisse kalmadi !!
    Sira primsizlerde....

5. Eslesme 80
    55k lot

6.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Eslesme 80
    55k lot

65k lot...

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Ne dersin Gentleman dostum? Bu fikir sence makul mu? Ben dostumun objektif ve dürüst yaklaşımına her zaman güvenirim. Hangisinin 1 olma olasılığı daha fazla? Sermaye yapıları, dolaşımdaki hisse adedi ve sektör kıyaslaması da yaparak, noktayı koy bakalım.Yalnız hissi davranmak yok
     Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Objektif bakinca ve cok yakin gecmiste gordugu 1,04 u de tarti aletimize alinca, Alyag daha avantajli.

Sektor olarakta avantajli
    İşte Bu !!!
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. 80-81 acabilir....

Sayfa 288/549 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •