Spotlu alin dio...
Ama bizim milet kumarbaz dustukce mal alioSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spotlu alin dio...
Ama bizim milet kumarbaz dustukce mal alioSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
bence borsa bugün olur yarın olur bilmem ama yay ok hesabı çalışıyor..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
kim ne yapar bilemem. ama ben bu satışları alım fırsatı olarak görüyorum ve aynen uyguluyorum
VİOP__ destek 137.250
alım fırsatı olarak görmemdeki düşüncem GARAN 11.07 direncini geçip yeni zirve yolunu açmasına rağmen göstere göstere almak istemedikleri için alıcıları dökmek amacı ile satışa dönmeleridir. biraz gürültü yaptım ama sesli düşündüm![]()
Yer İmleri