Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1115 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BALAT - Balatacılar Balatacılık

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    2019 biterken yapılan bu atak grafikte 2020 ye taşınır.
    Yıllık grafik harika duruyor
    tahsisli gerçekleşirse 2020 nın starı balat olabilir mi ?
    d))) inşallah aklımda bir fiyat var ama şimdilik yazmayım... Ytd
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

2. Hissenet i de. senlendirelim dedim .İnşallah DİRİLİS BALAT efsanesi burada da yaşanacak .

3. kapanışta alımda bekleyen 362 000

satan sıfır

satan yok ya..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

4.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    d))) inşallah aklımda bir fiyat var ama şimdilik yazmayım... Ytd
    kaç lira sorabilirmiyim

sakın 30-50 arası demeyin

Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    kaç lira sorabilirmiyim

sakın 30-50 arası demeyin
    Yok öyle rakamlar 1 usd bıle çok iyi rakam, tahsıslıyı başarılı bir şekilde yapar ve ciddi manada üretime geçip karlılığını arttırırsa malum artık yerli otomobilimizde olacak oradan da bır hikaye çıkarıp zamanla normal pazara geçmeyi de başarabılırse o zaman ıddalı olabılır... Ama ne kadarını yapabilir şirketi elinde bulunduranların vizyonuna bağlı yapabilirlerse hem kendileri hemde yatırımcılar kazanır... Elinde bulunduranlarda sabırla beklemeli... Tabı başka üçkağıt peşinde değillerse ama şuana kadar mal verme gıbı bır dertleri yok anladığım.. Sabah işleme açılmamasından dolayı panik yapanlar malesef sattı onlar adına uzuldum, ama bizler içinde bir şans oldu yoksa alabileceğimi sanmıyordum...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Yok öyle rakamlar 1 usd bıle çok iyi rakam, tahsıslıyı başarılı bir şekilde yapar ve ciddi manada üretime geçip karlılığını arttırırsa malum artık yerli otomobilimizde olacak oradan da bır hikaye çıkarıp zamanla normal pazara geçmeyi de başarabılırse o zaman ıddalı olabılır... Ama ne kadarını yapabilir şirketi elinde bulunduranların vizyonuna bağlı yapabilirlerse hem kendileri hemde yatırımcılar kazanır... Elinde bulunduranlarda sabırla beklemeli... Tabı başka üçkağıt peşinde değillerse ama şuana kadar mal verme gıbı bır dertleri yok anladığım.. Sabah işleme açılmamasından dolayı panik yapanlar malesef sattı onlar adına uzuldum, ama bizler içinde bir şans oldu yoksa alabileceğimi sanmıyordum...

Çok doğru elinize sağlık
    Ben her gün bir miktar alıma yazıyorum
    çok alamadım henüz ama diğer hisselerimi sattıkça bunu azar azar biriktiriyorum.

Bana göre önemli olan spk nın tahsisliye onay vermesidir

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •