Sayýn gobek maliyetiniz kaç
Sayýn gobek maliyetiniz kaç
TAÞIDIÐIN ÞEYÝN AÐIRLIÐINI BÝLECEKSÝN!..
tahsisliyi 3.50-4.00 gibi beklerse süper olur
Bu þirket hakkýnda çok þey biliyorum ancak ; þu anlýk yazmak sizleri yönlendireceðinden yorum yapmýyorum elinde olanlar arkasýna yaslansýn... 1,55 Ý ARKASINDA 3,20 BEKLESÝN YTD AMOR MURAT DOÐAN
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
105. Maliyet 2015 yýl
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þirketin olagan üstü genel kurul toplantýsýnda almýþ olduðu karar doðrultusunda sermaye tavanýnýn 50.000.000 tl olarak yeniden yenilenmesi ve tahsisli yapýlmasý hususunda karar almýþtýr. Tahsisli miktarýnýn bence %100 olacaðýný düþünüyorum tahsisli miktarýnýn hangi fiyatlarda yapýlacaðýna gelirsek spk onayý alýnýp kap ta açýklandýktan sonra 60 günlük ortalama üzerinden tahsisli yapýlacak. öncelikle 1,20 -1,55 ve 3,20 bantlarý çalýþacaktýr . Yazýþmalarýn ve onaylarýn alýnmasý 2 ayý bulur buda hisseyi 3,25 e taþýr 60 günlük ortalama 1,80 - 2,10 u bulacaðýný düþünmekteyim %100 tahsisili demek 12.000.000 milyon hisse demek 12.000.000*1,80 : 21.600.000 tl þirkete para giriþi demek buda özsermayeyi -88 den + 155 e getirir sipariþler üretim , demirbaþ deðerlendirmesi ÞÝRKETÝN ederini 35 milyona taþýr þu an piyasa deðerine göre þirket çok ucuz kalýyor onun için kimseye vermiyorlar.. Ytd buradaki yorumumum þireketin kap ta yaptýðý açýklama üzeri deðerlendirmedir.. Ytd selamlar murat doðan amor
@Murat DOÐAN
Sayýn Murat bey
yüzde 100 çok iyi bir oran
yüzde 100 ün üzerinde gelirse harika fiyatlara gider
60 günlük ortalama buðün 0,42 oldu ancak... tescil buðün yapýldý ticaret sicili kontrol ettin halen yayýnlanmamýþ ancak yarýn yayýnlanýr. sermaye tavaný için güncelleme ve spk görüþ yazýsý 15 günü bulur tahsisli baþvurusu onayý derken iyi rakamlara gide bilir. 60 GÜNLÜK ORTALAMAYA DÝKKAT !!!!! SON KARARLARINIZ ÝNÞALLAH SÝZLERÝ MUTLU EDER... SEANS KAPANIÞINDA ALIM GÝRDÝM ÝLK SIRADA BEN VARI M : 18:10:02 - 18:10:03 ........... LOT AMOR NASÝP
Yer Ýmleri