biraz sulandirmayalim balati...balat zor aliniyir..simdi yeni hisselerde bulmak gerekir, bakir olan...escom serilere baslayabilir.. bilisimlerin icinde , serileri hakediyor.
biraz sulandirmayalim balati...balat zor aliniyir..simdi yeni hisselerde bulmak gerekir, bakir olan...escom serilere baslayabilir.. bilisimlerin icinde , serileri hakediyor.
Agalarim 12:47 itibariyle eþleþen 4200 lot , tavandan versinler de alalým diye yanýp tutuþan lot sayýsý 446 bin lot
Maþallah maþallah
Ah meho Aðam sulandirmayalim Balat i demiþsin ama escom yazarak kafalarý bulandirmayalim.
Benim de ayrý 4 hissem var ama bu hikaye bitmeden baþka hiçbir hisseyi yazmam.
Benim vadem ve hedeflerim çok uçuk rakamlar Balat ta . DÝRÝLÝÞ BALAT tan daha büyük potansiyel de bir BIST hissesi göremiyorum maalesef .
Agalarim herkesin beðendiði hisseler olabilir .Ama burasý DÝRÝLÝÞ BALAT topigi.
Lütfen baþka bir hisseyi burada yazmayýn.
Beðendiðiniz hisseyi kendi topiginde yazýnýz.
Burasý DÝRÝLÝÞ BALAT TOPÝGÝ.
Eþleþen 4 bin lot bekleyen 300.198 lot
Agalarim beylerim.
09:55 ve 12:55 seanslarýnda toplam 55 bin lot iþlem oldu.Tavanda bekleyen ise 12:55 te 480 bin lot idi.Ama serbest fiyat girenlerin lotu 12:55 te iptal olup siliniyor.Bekleyen 300.198 lot ise tavan fiyata yazýlan fiyatlý lotlar.Bunlar silinmiyor.
Yani demek istediðim aslýnda bekleyen 12:55 te 480 bin lot idi.
410 bin bekleyen var satan yok..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri