-
Artık birçoğu farklı geliyor
ACC -0,03%
EID 0,49%
MAC 0,94%
TKF -0,02%
GMR 0,41%
GL1 0,15%
FPH 0,36%
YDI -0,11%
TCD 0,07%
FID 0,32%
-

Originally Posted by
shangil

.......
Pek sevinmediniz sanki Sn.Shangil
-
admustafa hocam eib ne oluyor ortada?
-

Originally Posted by
admustafa
Pek sevinmediniz sanki Sn.Shangil

tabiki sevindim
ama o kadar sifir gormusum ki hala inanmak zor
buyutecsiz mi sifir olacak yoksa buyutecli?
-

Originally Posted by
admustafa
Sanırım bugünün kaz***** EIB olacak

Sıfırdan sonraki virgül yanına sıfır gelmeyecek gibi

Virgülde yoksa kötü ama
-

Originally Posted by
admustafa
Artık birçoğu farklı geliyor

ACC -0,03%
EID 0,49%
MAC 0,94%
TKF -0,02%
GMR 0,41%
GL1 0,15%
FPH 0,36%
YDI -0,11%
TCD 0,07%
FID 0,32%
ACC sizin tabloda eksi gelince artı yapıyor ne hikmetse, türev falan derken tersi çıkıyor.
-

Originally Posted by
m.exclusive
4 aydır portföyün tamamı TCD de
O aylarda 12 milyonu yönetenler şu an 210 milyonu yönetmekte aynı başarıyı gösteremiyorlar
Aslında fon yönetimi de haklı her gün milyonlarca lira fona giriyor
Son 15 gündür fon patinaj yapıyor
Aslında dünkü gibi yatay giden günlerde endeks üstü müthiş getiriler görüyorduk maalesef yoğun para girişiyle fonun performansı ciddi anlamda düştü
Aylık getiriye bakınca hala çok iyi ama benim anlatmak istediğim şey aşırı para girişi fonun eski atakları yapmasını zorlaştırdı diye düşünüyorum
Aldığımız risk şu an için getiriyle doğru orantılı ama fonun son haftalarda sergilediği performans ilerisi için kafamda derin sorun işaretleri yarattı
Önümüzdeki günler için GMR getirisi ve fon büyüklüğü ile TCD ye göre daha iyi bir alternatif olabilir mi acaba diye düşünüyorum
Son bir haftadır BIST bir şekilde artıyor ama kağıtların çoğu eksi kapatıyor. Endeksi 2-3 kağıtla tutuyorlar gerisinde satış yapıyorlar. Çoğu trader günü zararla kapatıyor. Bu halde bile Tcd eksi yapmadı bence başarıdır.
-
TZV'yi görebilen var mı acaba? BEn ppf'leri 3 günlüğüne buna aktakdim, ama içindeki bono tahvil vs ye bakmadığım ve hiç emin olmadığım için buraya yazmamıştım. Kaç gelmiş acaba ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri