Originally Posted by myfinans Yok şimdi admustafa'ya haksızlık yapmayalım. Kaç kere dedi kaydedin şunu diye. Peki ya bana haksizlik olmuyormu Ben de kac kere dedim kaydetmicem diye😀
Originally Posted by admustafa Son Dağılım raporlarına göre Kartal üstadında katkılarıyla yaptığım tablodan otomatik hesaplanıyor. Yeni dağılımlar geldiğinde paylaşırım tekrar sizde kopyasını kaydedersiniz Kaydedemiyorsa ne yapsin peki?🤔🤔😀
Originally Posted by Webster Fiyata bakmayin O yuvarlar dediginiz gibi Toplam degeri payiniza bolun kusurlu degeri bulursunuz Aynen dediğinizi yapınca tam değerini buluyor. Teşekkür ederim.
Originally Posted by Webster Peki ya bana haksizlik olmuyormu Ben de kac kere dedim kaydetmicem diye Sizde haklısınız Hem kaydetmeyeceğinizi bildireceksiniz hemde buna rağmen paylaşmayacak olmaz öyle şey.
Originally Posted by admustafa Bende bunu düşünürek T3 fona giriş yaptım sanırım ağırlık artıracağım Muhtemelen girişler çoğaldı, gelen parayı verimli biçimde pazarlayamıyorlar ve sonuçta getiriler düşüyor.
Originally Posted by myfinans Sizde haklısınız Hem kaydetmeyeceğinizi bildireceksiniz hemde buna rağmen paylaşmayacak olmaz öyle şey. Evet ustadim Defalarca dedim kaydedemiyorum Yapma sadicim dedim Senin yaptigini afyonlu yapmaz dedim Neler dedim neler Tinlamadi beni daaaaa
Almanya altin alımı 20 bin euro limit vardı 10 bin euro düşürdü bu ne demek 2020 yili altın yili olacak şimdiden stok yapıyorum ben Param yok kafam rahat [emoji847]
Param yok kafam rahat
Originally Posted by Webster Kaydedemiyorsa ne yapsin peki?🤔🤔😀 Kendisi hazırlayacak o zaman Bir kimyagerin yaptığını bir yazılım mühendisi fazlasıyla yapar diye tahmin ediyorum
Forum Rules
Yer İmleri