Originally Posted by Webster Gecelik Yuzde 2 ile 3 arasi yapar. Gecelik 2-3 yapabilmesi için aynı büyüklükte kalması lazımdı Fon büyüklüğü 10 kat artmış buda demek oluyor ki 0.2-3 ancak yapar yaparsa
Originally Posted by Webster Tte den ettigimiz zarari cikaririz merdivenle insallah TTE'mi vardı sizde. Yanlız şu dikkatimi çekti Bu forumda merdiven muhabbeti dönmeye başladığından bu yana hiç merdiven olmadı. Yani boşa bekleniyor olabilir.
Originally Posted by admustafa Gecelik 2-3 yapabilmesi için aynı büyüklükte kalması lazımdı Fon büyüklüğü 10 kat artmış buda demek oluyor ki 0.2-3 ancak yapar yaparsa Aman dusur aman dusur eline ne geciyorsa anlamadim😄😄😄😄
Originally Posted by myfinans TTE'mi vardı sizde. Yanlız şu dikkatimi çekti Bu forumda merdiven muhabbeti dönmeye başladığından bu yana hiç merdiven olmadı. Yani boşa bekleniyor olabilir. Yok bende yok ustadim Tte alip zarar edenlere paylastiracam merdivenin getirisini 🙄🙄🙄
Originally Posted by myfinans TTE'mi vardı sizde. Yanlız şu dikkatimi çekti Bu forumda merdiven muhabbeti dönmeye başladığından bu yana hiç merdiven olmadı. Yani boşa bekleniyor olabilir. Pekte bosa sayilmaz Duzenli mk 40 getirisi var Eski okt yi bilirsiniz ya 😀
EIB'den çıktım MPS'ye girdim, dinimiz amin. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Originally Posted by Webster Aman dusur aman dusur eline ne geciyorsa anlamadim😄😄😄😄 5 milyonluk fona 100-150 binlik ödeme %2-3 etki ediyorsa, ödeme sabitken fon büyüklüğü 10 kat artarsa etkisi ne kadar olur sorusunu sorun ve cevabını kendiniz bulun bakalım
Originally Posted by MfA EIB'den çıktım MPS'ye girdim, dinimiz amin. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk O ne demek hocam?
Forum Rules
Yer İmleri