Originally Posted by Webster Gecelik Yuzde 2 ile 3 arasi yapar. Gecelik 2-3 yapabilmesi iin ayn byklkte kalmas lazmd Fon bykl 10 kat artm buda demek oluyor ki 0.2-3 ancak yapar yaparsa
Originally Posted by Webster Tte den ettigimiz zarari cikaririz merdivenle insallah TTE'mi vard sizde. Yanlz u dikkatimi ekti Bu forumda merdiven muhabbeti dnmeye baladndan bu yana hi merdiven olmad. Yani boa bekleniyor olabilir.
Originally Posted by admustafa Gecelik 2-3 yapabilmesi iin ayn byklkte kalmas lazmd Fon bykl 10 kat artm buda demek oluyor ki 0.2-3 ancak yapar yaparsa Aman dusur aman dusur eline ne geciyorsa anlamadim😄😄😄😄
Originally Posted by myfinans TTE'mi vard sizde. Yanlz u dikkatimi ekti Bu forumda merdiven muhabbeti dnmeye baladndan bu yana hi merdiven olmad. Yani boa bekleniyor olabilir. Yok bende yok ustadim Tte alip zarar edenlere paylastiracam merdivenin getirisini 🙄🙄🙄
Originally Posted by myfinans TTE'mi vard sizde. Yanlz u dikkatimi ekti Bu forumda merdiven muhabbeti dnmeye baladndan bu yana hi merdiven olmad. Yani boa bekleniyor olabilir. Pekte bosa sayilmaz Duzenli mk 40 getirisi var Eski okt yi bilirsiniz ya 😀
EIB'den ktm MPS'ye girdim, dinimiz amin. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Originally Posted by Webster Aman dusur aman dusur eline ne geciyorsa anlamadim😄😄😄😄 5 milyonluk fona 100-150 binlik deme %2-3 etki ediyorsa, deme sabitken fon bykl 10 kat artarsa etkisi ne kadar olur sorusunu sorun ve cevabn kendiniz bulun bakalm
Originally Posted by MfA EIB'den ktm MPS'ye girdim, dinimiz amin. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk O ne demek hocam?
Forum Rules
Yer mleri