Sayfa 194/938 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7497 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. https://youtu.be/F8t7e2zjTZY

Pasa cok guzel acıklamıs

Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    https://youtu.be/F8t7e2zjTZY

Pasa cok guzel acıklamıs
    Sn Efe kuzey sizi burdan uzun zamandır tanıyorum ,tanımasam bu soruyu sormazdım .
    Paşa neyi güzel açıklamış ,doğrusu ben anlayamadım

3. İlk 1.30 ve son 11.47 den sona kadar
    Birde
    Vasiyetin degıstırılmesı mumkun degıl de demıs ama vasiyet degısmıs maddelere uyulmamıs biz neden 3 tl alıyoruz
    Hazineye gecmesı mümkün degıl ise sınırlama da olmaması gerekir

4.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    İlk 1.30 ve son 11.47 den sona kadar
    Birde
    Vasiyetin degıstırılmesı mumkun degıl de demıs ama vasiyet degısmıs maddelere uyulmamıs biz neden 3 tl alıyoruz
    Hazineye gecmesı mümkün degıl ise sınırlama da olmaması gerekir
    Hukumet aslinda vasiyete uyulmamasi yonunden giderse hakli bi tutum olur. Ama 1 senedir soylemlere bakarsak vasiyet chp ye degil devletin gorusuyle gidiyo. Gundeme geldigi zaman savunma argumani olarakda mirasa uyulmuyor diye konusabilir. Bakalim gorecez gorecezde inşaAllah bu sene goruruz

5.  Alıntı Originally Posted by turkson Yazıyı Oku
    Hukumet aslinda vasiyete uyulmamasi yonunden giderse hakli bi tutum olur. Ama 1 senedir soylemlere bakarsak vasiyet chp ye degil devletin gorusuyle gidiyo. Gundeme geldigi zaman savunma argumani olarakda mirasa uyulmuyor diye konusabilir. Bakalim gorecez gorecezde inşaAllah bu sene goruruz
    Bu sene bırsey bekleme 😂 2020 de

6. Kurucu hisselerin, olası hazineye devri veya kottan çıkarılma durumunda baz alınabilecek durumlardan birinin de son bir aylık ya da son 3 aylık borsada ki fiyat ortalaması olursa eğer diye düşünürsek, böyle bir düşünce bile hisselerin fiyatlarını hızla yukarı çekebilir.Elinde maliyeti düşük olanları yeni alışlara sevkedebilir. ( somut adımların atılıp, konunun meclise taşınmasından sonra )

7.  Alıntı Originally Posted by esme Yazıyı Oku
    Kurucu hisselerin, olası hazineye devri veya kottan çıkarılma durumunda baz alınabilecek durumlardan birinin de son bir aylık ya da son 3 aylık borsada ki fiyat ortalaması olursa eğer diye düşünürsek, böyle bir düşünce bile hisselerin fiyatlarını hızla yukarı çekebilir.Elinde maliyeti düşük olanları yeni alışlara sevkedebilir. ( somut adımların atılıp, konunun meclise taşınmasından sonra )
    Kurucu imhasi nettir. O yilki net kâr dagitilir. Kural budur. Bu sene ilk 3 ceyrek net kâr 4,5 milyar tl tahmini 2019 net kâr 6 milyar gelecek. Buda hisse başı odenmeyen temettuler haric 2,44 milyon tl hisse başıdır. O soylediginiz mumkun degil.

8.  Alıntı Originally Posted by esme Yazıyı Oku
    Kurucu hisselerin, olası hazineye devri veya kottan çıkarılma durumunda baz alınabilecek durumlardan birinin de son bir aylık ya da son 3 aylık borsada ki fiyat ortalaması olursa eğer diye düşünürsek, böyle bir düşünce bile hisselerin fiyatlarını hızla yukarı çekebilir.Elinde maliyeti düşük olanları yeni alışlara sevkedebilir. ( somut adımların atılıp, konunun meclise taşınmasından sonra )
    Halka açık hisse senetlerinin kottan çıkmak için başvuru sonrası SPK nın tebliğinde yazdığı gibi ağırlıklı ortalama hesabı ancak A-B-C tertip hisselerinde uygulanır.Can beyin de yazdığı gibi KURUCU HİSSEDE çağrı yoktur..
    Defaatle yazıyoruz...
    Kurucu hisse
    1...BÖYLE DEVAM EDER..
    2...TEMETTÜ HAKKI VERİLİR DEVAM EDER..
    3...BİLİR KİŞİ DEĞERİNİ HESAPLAR YATIRIMCIYA YATIRIP RIZASINI ALIR VE YOK OLUR..
    Başka bir ihtimal yoktur..
    Ekranlara sığmayan hisse fiyatı ve ismindeki KUR kodu bile saçmalığı gösterir...
    Önce banka yönetiminin BDDK nın SPK nın..her kim yapacaksa yapsın bu saçmalığa biri dur demelidir..
    İşte bu saçmalıktan dolayı bu hisseye aşık olduk..[emoji1][emoji1]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 194/938 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •