Originally Posted by
Don Kişot
Bu dalgacı, dubaracı takımına inanır, kanarsanız çok uykusuz kalır; sağlığınızdan
olursunuz.
Lütfen bu kurnaz tilkilerin oyunlarına gelmeyin.
heh heh heh Allah senden razı olsun sevgili MR&MRS , değerli bilgemin gazını azıcık almışsın.Heybesindeki taşları sana attığına göre artık bana ve benim gibi garip gurebaya pek ilişmez.
Umarım...
Bu zan ile birlikte sevgili üstadım, değerli Bilgem DON Kişot' un kulağıma küpe olan bir sözünü hatırlatayım.
"Hisseler insanlar gibidir. Terzi misali her bir hisse için ona uygun çalışmanız gerekir. Her zaman uyguladığınız indikatörler bir diğer hisseye uymayabilir o yüzden orasını burası elleyin" mealinde idi.
Bende onun bu ibretlik dersine günlerce kafa yorduktan sonra ortalamaların içinde en yakışıklısı olan EMA yı 20 ve 8 olarak uyguladığımda müthiş bir efor yakalayabildim. Başarı oranı benim girip çıktıklarımda istinasız iyi sonuçlar verdi.
Ancak 5 dk için kullanılan 1 saatlik performansta
1 saatlik grafikte ise günlük performansta kesince eldeki hissenin vedalaşılması mantığına dayanmakta.
Tersi durum ise " AL " sinyali olarak değerlendirilebilir
Tabi bu bilgiyi size söylüyor değilim sevgili üstadım. Başlığı yeni takip eden değerli başlık sakinleri ile paylaşayım istedim.
Sonra ardımızdan söylenmesin, hep geyik peşinde bu dalgacı dubaracı takımı,
Bakınız; bazende faydalı şeyler paylaşabiliyoruz .
Saygılarımı sunarım Sayın Bilgem
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri