Sayfa 160/1001 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Bildirim yapmadan değiştirebiliyormu

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Yapti ya gecen ay. Bu elimizdeki gecen ayin portfoyu
    Biz ona gore salliyoruz...

Isik okte ustadim
    Gecen bir yarismadan bahsetmistin
    Link atabilirmisiniz tskkr

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yapti ya gecen ay. Bu elimizdeki gecen ayin portfoyu
    Biz ona gore salliyoruz...
    [emoji106]

Gpg fon yöneticisinin 2020 gpg getiri tahmini aşağıdadır.

Bu yatırım fonu 2020 yılında da % 34 getiri sağlayabilir mi sorusu hemen her platformda yöneltiliyor.

Fonun varlıklarının ağırlıkla yüzde 75’i repo mevduat ve benzeri ürünlerde olduğu için düşen faizler senelik bazda 7 puan kadar 2019 yılına kıyasla negatif etki gösterecek.

Düşük risk profili ile ortalama net hisse senedi ağırlığı genelde % 3-10 arasında değişen GPG’de 2020 yılında aynı getiriyi sağlamak zor.

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu fonu aldığım ağustos sonlarında Veysel bey altını ve üstünü çize çize şunu söylüyordu:
    bu fon, endeks fonu olmadığından alsat yapmak için uygun değildir. en az 6 ay bekleyenler için uygundur. 6 aydan daha düşük vadeli düşünen müşteri için dahi bu fonu önermiyoruz. ama 6 ay ve üzeri düşünenler, beklenmedik terslikler olmadığı sürece çok güzel kazançlar sağlayacak diyor fon yöneticilerimiz. bu yüzden size de tavsiyem, bu fonu alacaksanız her gün fiyat bakmayın, haftada, bilemediniz 15 günde falan bakın ve günlük fiyatlara takılmayın. çünkü günlüklerde beklenmedik iniş çıkışlar olabilir. bu fon değişken fon olduğundan her türlü fırsatı değerlendirmek için işlemler yapıyor. bu işlemlerde genelde güzel kârlar olurken bazen de zarar oluyor. hisse.nette bizden bahsedildiğini duyup arada biraz baktım. formda yapılan en büyük hata, günlük fiyatlara odaklanılması. fonla yatılıp fonla kalkılıyor. bu, doğru değil. en az aylıklara bakılarak değerlendirme yapılmalı.
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Isik okte ustadim
    Gecen bir yarismadan bahsetmistin
    Link atabilirmisiniz tskkr
    Mevcut 3/5 tcd
    1/5 mac
    1/5 boşta, boşta kalan kısım ile tcd, mac, gmr hangisi? Daha önce gmr demiştin bugün alim günü ,ayni mi fikrin?

2020 tahminide aşağıda

http://bigpara.hurriyet.com.tr/bigpa...ar-2_ID986258/

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Mevcut 3/5 tcd
    1/5 mac
    1/5 boşta, boşta kalan kısım ile tcd, mac, gmr hangisi? Daha önce gmr demiştin bugün alim günü ,ayni mi fikrin?
    Alim icin tren kalkti ustadim...ama siz bilirsiniz illa girecegim diyorsaniz bakin alin demiyorum ben olsam gmr alirdim.ytd

8. Vakifbank mail atmis . Spk mevzuati geregi yatirim hesabiniza yilda en az 1 kere mutabakat yapilmasi gerekli diye. Bu mutabakat islemi zorunlu mu acaba ?

Sayfa 160/1001 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •