Sayfa 162/1001 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    benim %20 bir kaç kredim var %17 yi hangi bankadan aldınız.
    almamisim haala. zaten ziraat veriyor haber alip bana da soylerseniz sevinirim.
    simdi soruma cevap veren varmi?

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mert 2 sahnelerde
    He mantikli yapta gor
    Sonra mert gibi olursun 😀
    merti bos ver
    faizler 26 olan zaman dedim sevinme faizler 15 lerden asagiye dusecek kah kaha yapti bana sen hic bilmiyorsun turkiyeni tanimiyorsun felan
    ulan ben dolar tl ni tahmin yaptim 5.95 olacak 5.15 te insnlar guldu bana

3. Bugün de bankalar ve THY ile yükseliyor piyasa. 115’i Bir kez daha zorlayacak anlaşılan. Geçti geçti, geçemezse..

Sent from my iPhone using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ah ustad ah
    1 aydir ben burada ne yapiyorum😣
    Tte almayin aldiysaniz satin diye sizin icin kendimi parcalamadimmi
    harika onerimis
    teknoloji hisse tehlike demektir

5.  Alıntı Originally Posted by Sparky Yazıyı Oku
    Bugün de bankalar ve THY ile yükseliyor piyasa. 115’i Bir kez daha zorlayacak anlaşılan. Geçti geçti, geçemezse..

Sent from my iPhone using Tapatalk
    114720 fibonacci seviyesin kac gun uzeri kalmasi gerekiyor sonrasi bosluk var 117 bin ve 121000 e kadar! ama acaba kalacakmi? beklememiz gerekiyor
    para topluyorlar biste/ yukselisler aslinde gercek degil ama baligini tutunuz

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayrani ustadim memleket konya midir?
    Fitboldan hic anlamam🤔🤔🤔

2019 yada 2020 farketmez
    Beklentim cok degil sadece 20 kurus kadar dusus...20 kurus dusus ne ki...ben bir gunde 1.5 tl yukseldigini ve dustugunu gordum gecen sene bu meretin...20 kurus ne ki bir stop patlatmaya bakar...bilemedin 2 stop 😀😀😀😀
    konyadır üstadım ve bu 95'lerden çektiğimizi hiç bir şeyden çekmiyoruz. bence bir alarm da 90'a kuralım. 90 kırılırsa 86'nın yolu açılır. yine söylüyorukm, inşallah işler sizin istediğiniz gibi gider! amin...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    114720 fibonacci seviyesin kac gun uzeri kalmasi gerekiyor sonrasi bosluk var 117 bin ve 121000 e kadar! ama acaba kalacakmi? beklememiz gerekiyor
    para topluyorlar biste/ yukselisler aslinde gercek degil ama baligini tutunuz
    shangilcimcim bana da öyle geliyor.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

anladık tamam. gelecek yıl için dolar borsa ve fon tavsiyelerini de alalım o zaman herkes rahat rahat yatırım yapsın. nasılsa önceden biliyorsun her şeyi...
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

Sayfa 162/1001 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •