biraz sulandirmayalim balati...balat zor aliniyir..simdi yeni hisselerde bulmak gerekir, bakir olan...escom serilere baslayabilir.. bilisimlerin icinde , serileri hakediyor.
biraz sulandirmayalim balati...balat zor aliniyir..simdi yeni hisselerde bulmak gerekir, bakir olan...escom serilere baslayabilir.. bilisimlerin icinde , serileri hakediyor.
Agalarim 12:47 itibariyle eşleşen 4200 lot , tavandan versinler de alalım diye yanıp tutuşan lot sayısı 446 bin lot
Maşallah maşallah
Ah meho Ağam sulandirmayalim Balat i demişsin ama escom yazarak kafaları bulandirmayalim.
Benim de ayrı 4 hissem var ama bu hikaye bitmeden başka hiçbir hisseyi yazmam.
Benim vadem ve hedeflerim çok uçuk rakamlar Balat ta . DİRİLİŞ BALAT tan daha büyük potansiyel de bir BIST hissesi göremiyorum maalesef .
Agalarim herkesin beğendiği hisseler olabilir .Ama burası DİRİLİŞ BALAT topigi.
Lütfen başka bir hisseyi burada yazmayın.
Beğendiğiniz hisseyi kendi topiginde yazınız.
Burası DİRİLİŞ BALAT TOPİGİ.
Eşleşen 4 bin lot bekleyen 300.198 lot
Agalarim beylerim.
09:55 ve 12:55 seanslarında toplam 55 bin lot işlem oldu.Tavanda bekleyen ise 12:55 te 480 bin lot idi.Ama serbest fiyat girenlerin lotu 12:55 te iptal olup siliniyor.Bekleyen 300.198 lot ise tavan fiyata yazılan fiyatlı lotlar.Bunlar silinmiyor.
Yani demek istediğim aslında bekleyen 12:55 te 480 bin lot idi.
410 bin bekleyen var satan yok..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri