Sayfa 27/139 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 1110 madde; 209 - 216 arası.

Konu: BALAT - Balatacılar Balatacılık

biraz sulandirmayalim balati...balat zor aliniyir..simdi yeni hisselerde bulmak gerekir, bakir olan...escom serilere baslayabilir.. bilisimlerin icinde , serileri hakediyor.

2. Agalarim 12:47 itibariyle eşleşen 4200 lot , tavandan versinler de alalım diye yanıp tutuşan lot sayısı 446 bin lot
    Maşallah maşallah

3.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    biraz sulandirmayalim balati...balat zor aliniyir..simdi yeni hisselerde bulmak gerekir, bakir olan...escom serilere baslayabilir.. bilisimlerin icinde , serileri hakediyor.
    Ah meho Ağam sulandirmayalim Balat i demişsin ama escom yazarak kafaları bulandirmayalim.
    Benim de ayrı 4 hissem var ama bu hikaye bitmeden başka hiçbir hisseyi yazmam.
    Benim vadem ve hedeflerim çok uçuk rakamlar Balat ta . DİRİLİŞ BALAT tan daha büyük potansiyel de bir BIST hissesi göremiyorum maalesef .

4. Agalarim herkesin beğendiği hisseler olabilir .Ama burası DİRİLİŞ BALAT topigi.
    Lütfen başka bir hisseyi burada yazmayın.
    Beğendiğiniz hisseyi kendi topiginde yazınız.
    Burası DİRİLİŞ BALAT TOPİGİ.

5. Eşleşen 4 bin lot bekleyen 300.198 lot

6. Agalarim beylerim.
    09:55 ve 12:55 seanslarında toplam 55 bin lot işlem oldu.Tavanda bekleyen ise 12:55 te 480 bin lot idi.Ama serbest fiyat girenlerin lotu 12:55 te iptal olup siliniyor.Bekleyen 300.198 lot ise tavan fiyata yazılan fiyatlı lotlar.Bunlar silinmiyor.
    Yani demek istediğim aslında bekleyen 12:55 te 480 bin lot idi.

7.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    Biz de Mert Trem Agami hissenete çağırıyoruz.Mert trem Ağam ,Meho nickiyle zaten hissenetteymis.
    Meho Ağam saygılar.Hosbulduk hissenet DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ topigine.

8. 410 bin bekleyen var satan yok..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 27/139 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •