star ve güneş gazeteleri kapanmış, demek ki trol nufüsu günlük harclıklarından ayırıp birer bu xxx kağıtlarından almamış. Trolü bile inandıramayan yandaş medya yapmış adamlar![]()
star ve güneş gazeteleri kapanmış, demek ki trol nufüsu günlük harclıklarından ayırıp birer bu xxx kağıtlarından almamış. Trolü bile inandıramayan yandaş medya yapmış adamlar![]()
Cidden yazık ya o turgay güler ne yapacak şimdi.Ben üzüldüm, bunlardan birinin yayın yönetmeniydi,ben şahsını ekrem imamoğlu ile olan tv programında tanımıştım, imamoğlu kazandıysa onun sayesindedir ,bu gazeteler kapanıyor diye sevinen muhalif arkadaş varsa aklına şaşarım,bize şiddetle böyle yandaşlar lazım.Aylarca uğraşsak bu adamın yaptığı kıyağı imamoğluna yapamazdık,iktidarın içindeki en sağlam adamımızdır,kendini rezil etme pahasına, reisin dayağını göze alarak imamoğlunu parlatmıştır,ben şahsına şahsım adına çok üzüldüm.Yahu bu şahıs falan nerden dilime dolandı,tövbe tövbe.
Turgay reis üzülme dik dur ,biz senin değerini biliyoruz ,her daim arkandayız.Ben bilemedim olayı, yoksa o gazetelerden her gün alırdım.Ben sizin gazetelerin paralarını şeediyor akp sanıyordum,demek şeetmemiş bu kıymet bilmezler,chp de hıyar zaten bu tarz fırsatları asla değerlendiremez.Yahu turgayın gazetesi batırılır mı,o bizim kripto kalemizdi efsaneydi.Nerde bizim chp de o kafa.
Yahu nesi güzel ,bizim muhalefet ne zaman akıllanacak,bu gazetelerin kapanması büyük kayıp,adam kripto muhalefetti diyorum.İnanmayan tv de ekrem imamoğlu ile turgayın programını bulsun seyretsin.Alttan alta kendini salak gösterme hıyar gösterme pahasına turgay güler ,ekrem imamoğlunu nasıl parlatmış kendini nasıl feda etmiş isteyen bakar görür.Bizim muhalefet adam olmaz kardeşim))))))))
Yer İmleri