Sayfa 181/1001 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Iste budur. Ama insanoglu ac gozlu duramiyoruz...
    Simdi ne guzel tcd ve fid tikirdiyor
    Bakiyorsun macla gmr ucmus
    Diyorsun keske bunlara girseydim
    Boylece uzun vadeci olamiyoruz
    Ac gozluluk daaaa
    Ama sen dogrusunu yapiyorsun ustad
    Hayatta bir tane ile yetinmek insanı bıktırıyor.
    Farklı renk ve kokular da lazım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    O uzman dediginiz kisiler ayni seyleri 3 ay oncede soyledi dolar 6.24 ten 5.17 ye dustu ustadim...ah ah cok cektim be dolardan...
    Mb mudahale etmiyor
    Etse suan coktan 5.70 ti
    haluk Canberk, 15 gün kadar önce merkezin short pozisyonlarını yavaş yavaş kapattığını söylüyordu. zaten geçen yılki döviz facihasından sonra merkez bankası doğrudan olmasa da viopta aktif oyuncu olarak bu sıkıntıyı kontrol altına almıştı. şu durumda short pozisyonları yavaş yavaş kapattğına göre ya kontrollü olarak dövizin biraz yükselmesini ve bu sayede bankalardaki döviz hesaplarında çözülme olmasını bekliyor. ya da nisan ayından sonra amerikayla falana daha derin sıkıntılar olma ihtimaline karşı önlem alıyor. sebebini bilmek zor.

3. T2 fona bugün 13.00 den önce satış versek hangi tarihteki fiyattan satıp ne zaman hesaba yatacak.bugünkü kapanış fiyatından perşembe mi cuma mı

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bir de youtube kanalında halil Reçber vardı. kendi yazmış olduğu sözüm ona sihirli formülüyle kimsenin bilemediğini herkesten önce bildiğini idda eden halil Reçber. her yorumunda hdtr'ye göre diye söze başlayıp durumu grafikler çizerek anlatırdı. hiç unutmuyorum, yaz aylarından başlayarak yıl sonu tahminlerini anlatırdı.
    -bu yıl bist100 tarihinde bir ilk gerçekleşecek, şimdiye kadar endeks, arka arkaya iki yıl düşüş yaşamadı ama bu yıl maalesef bu anlamda borsada bir ilk gerçekleşecek ve endeks 91 altında, 89 civarlarında bir kapanış yapacak. türkiyeyi brezilya ile karşılaştırıyorlar ama maalesef biz arjantine benzemeye başladık. bu noktada tahvil faizlerinin de yıl sonu itibarıyla yüzde 30 35 bandında kapanacağını düşünüyorum. doların ise yıl sonunda 6 buçuk ila 6,85'leri deneyebileceğini düşünüyorum. şu aralar insanlar kıymet bilmiyorlar, emeğe saygı göstermiyorlar falan diyerek kapalı devre yayına geçmiş. bu işlere gerçekten akıl fikir ermiyor vesselam.
    2019 yııl kendine teknik analist, ekonomist, vb. diyenlerin çoğunun çuvalladığı bir yıl oldu. O yüzden bu tiplere çok itibar etmemek gerekiyor. Hele devamlı kriz olacak, batacağız, çökeceğiz diyenlerin yanına bile yaklaşmamak lazım...

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim simdi iskillendim
    Bu bizim mertkucukuncu sakin halil recber olmasin...���������������������������������������� ��������������������
    tarzları bire bir aynı

6.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    T2 fona bugün 13.00 den önce satış versek hangi tarihteki fiyattan satıp ne zaman hesaba yatacak.bugünkü kapanış fiyatından perşembe mi cuma mı
    bu akşam oluşacak fiyattan cuma günü hesaba geçer

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    2019 yııl kendine teknik analist, ekonomist, vb. diyenlerin çoğunun çuvalladığı bir yıl oldu. O yüzden bu tiplere çok itibar etmemek gerekiyor. Hele devamlı kriz olacak, batacağız, çökeceğiz diyenlerin yanına bile yaklaşmamak lazım...
    Ustad sen tanimazsin bizim mert vardi. Tamda dedigin gibi...1 yildir faizler yuzde 50 ye gelecegiz...bist 80k ya dusecek vs diyordu. Ama bir yildir...insan hicmi bikmaz...😃😃

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    tarzları bire bir aynı
    👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu akşam oluşacak fiyattan cuma günü hesaba geçer
    Bilgilendirme icin tsklr ustadim madem siz yazdiniz ben kaldirayim 😀

Sayfa 181/1001 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız