Arama sonucu : 6270 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. E orasını kimse bilemez tabii. 3.çeyrekte 47m kar vardı. Deşelemedrn net 70 m kadar kar gelecek o kesin. Kur farkları menfi tesir tedir etmzse şayet seneyi herşeye rağmen 100m üstü karla kapatacağı muhtemel. Kanal istanbulda adı en çok geçen müteahhitlerden. Kuveytlilerle ortak bilen bilir. Ben 1.20 de satmayacağım. Gundwane demişti 1 üstü feza. Bulan okusun. Beni geçtik ben 1 üstünü tutturdum. Ama gundwane b ukağıdı en iyi bilen. Dediği çıkıyor. Takip edin yazdıklarını

Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    E orasını kimse bilemez tabii. 3.çeyrekte 47m kar vardı. Deşelemedrn net 70 m kadar kar gelecek o kesin. Kur farkları menfi tesir tedir etmzse şayet seneyi herşeye rağmen 100m üstü karla kapatacağı muhtemel. Kanal istanbulda adı en çok geçen müteahhitlerden. Kuveytlilerle ortak bilen bilir. Ben 1.20 de satmayacağım. Gundwane demişti 1 üstü feza. Bulan okusun. Beni geçtik ben 1 üstünü tutturdum. Ama gundwane b ukağıdı en iyi bilen. Dediği çıkıyor. Takip edin yazdıklarını
    Sende kar rakamında tökezlemişsin kardeş. Kanal istanbul konusuna gelince, riski dağıtmak anlamında, o büyüklükteki bir proje için tek bir firma işi götüremez. Dolayısıyla ne etki eder orası meçhul. gundwane tutarlı yorumlar yapmış, onu takdir etmek gerekir.
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by Oğuz Çelikdemir Yazıyı Oku
    Sende kar rakamında tökezlemişsin kardeş. Kanal istanbul konusuna gelince, riski dağıtmak anlamında, o büyüklükteki bir proje için tek bir firma işi götüremez. Dolayısıyla ne etki eder orası meçhul. gundwane tutarlı yorumlar yapmış, onu takdir etmek gerekir.
    Kur farkları menfi tesir etmezse demişim Türkçe...
    Farklı lisanda yazayım mı?
    Koskoca projenin tek şirkete verileceğini söyleyen kim ki?
    5 duble çekip mi griyorsunuz foruma?
    Are you drunk?

Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    Kur farkları menfi tesir etmezse demişim Türkçe...
    Farklı lisanda yazayım mı?
    Koskoca projenin tek şirkete verileceğini söyleyen kim ki?
    5 duble çekip mi griyorsunuz foruma?
    Are you drunk?
    Öfff, sıkıldım sizin gibi boş beleş tiplerden. Sana birşey demedim, yazdıklarını tekrar gündeme getirdim. 100 milyon yazmışsın, -400 milyon zarar, rakamla 500 milyonluk fark var. Ne kur farkıymış pehhh.
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •