Sayfa 223/1001 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    gmr giren var mi u seviyede [emoji847]
    bugün değil öncesi gün girmiştim, -0.5teyim, bugün fena gitmiyor gibi..

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Getirmesi gereken gunlerde bile getirmedigi hatta goturdugu gun cok oluyor
    Teşekkürler cevabınız için. Ben tabii günlük takip etmiyorum. Yıllık getirisi %33 fena değil 2019 için. Hele de temkinli portföy dağılımına göre. Neyse incelemeye devam .

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Size de hayirli olsun
    ben de biraz bulunsun diye 20 k girdim, hepimize hayırlı ve uğurlu olsun

4.  Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Teşekkürler cevabınız için. Ben tabii günlük takip etmiyorum. Yıllık getirisi %33 fena değil 2019 için. Hele de temkinli portföy dağılımına göre. Neyse incelemeye devam .
    Fonlara yeni girecek arkadaşlar dikkat etsin 2019 yılını referans almayın, faizlerin sert düştüğü borsanın yükseldiği bir yıl olduğu için en kötü fon bile iyi getirdi %33 çokta iyi değil 2019 yılına göre...

Yani ben önceki yıl getirisini bakıp şu fonu alayım yine böyle getirir diye düşünmeyin maksimum 3 aylık getirisini bakın her fonun.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bugun tcd arti 2...pangaci kabul etsede 2 etmese de 2😀😀😀😀
    Umarim durdo ve dardnl duruyordur😀😀😀
    Yuzde 30 a geldiler masallah
    Bir gun nazardan konusma valla 2 degil 4 yapar

Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Yeni girecek arkadaşlar dikkat etsin 2019 yılı faizlerin sert düştüğü borsanın yükseldiği bir yıl olduğu için en kötü fon bile iyi getirdi %33 çokta iyi değil 2019 yılına göre...

Yani ben önceki yıl getirisini bakıp şu fonu alayım yine böyle getirir diye düşünmeyin maksimum 3 aylık getirisini bakın her fonun.
    Fonlarda yilliga bakilmaz

Fonun ayligina bakacaksin
    Bunu 3 le carpacaksin
    Uc aylik degerine yakinsa guzel
    Birde bunu 6 ile carpacaksin
    6 ayligina yakinsa harikadir...

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Bir gun nazardan konusma valla 2 degil 4 yapar
    Ya sen birak nazari
    Yilbasi gecesi kurbani kesebildin mi😣

8.  Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    güzel dostum, geçen yılın getirisine bakarak fon alırsanız hayatınızın hatasını yapmış olursunuz. size acizane tavsiyem, gpg gibi temkinli hareket eden değişkenlere bakmanız ve yıllıktan ziyade aylık ve üç aylık getirileri kontrol etmeniz. çünkü konjongtür sürekli değişiyor. buna bağlı olarak fonlar da. şurada oylama yapılsa gpg alırmısınız diye on kişiden dokuzu almaz diye düşünüyorum. asla ytd

Sayfa 223/1001 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •