Sayfa 26/31 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
Arama sonucu : 247 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Viop takip

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    GARAN__ zirve olan 11.14 geçildi önünde 11.24 ve 11.32 var ama alıcıları dökmek için satış verebilirler, tekrar fişeklerler, zurnanın son deliği dedikleri yer burası işte takip etmek lazım.

viop nereden döndü göremedim ama bende ilk diren 138.575 ve 139.125 idi
    iki gündür aceba nerede hata yaptım, nerede hata yaptımki, diye düşünürken.. burada verdiğim direnci görünce anladım. aslında yanlışlık dirençte değil benim yanlış yazmamdan kaynaklanmış.. yani el elin eşeğini türkü söyleyerek arar gibi olmuş ve 138.575 direnç geçilemeden 138.525 te satışa dönmüşler.. şimdi o kadarda büyütme diye düşünen olabilir ama insan hırslı olunca böyle oluyor işte.. neyse lafın kısası yarın yukardaki dirençler geçerlidir
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

neler yazmışım böyle.. çorba etmişim hepsini

neyse ayık kafayla bir daha yazayım dirençler 139.575__ 139.925 çok şükür...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ekran bozulmadınya dayı dedi vade değişmişya...

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    şaka makada sabah sabah sabah ekranı görünce mors oldum valla ama son bu.. haritayı çöpe attım ve tekrar çöıkartıp takdim etmeyi düşünmüyorum

cila yapalım.. GARAN 11.11 destek

Garan 11.26 direnç

GARAN direnç 11.26 mı demiştik? ee.. geçti gördünüz ama yine şhort"sunuz öylemi? iyi o zaman her zamankli gibi yine kazandınız.. sabah büyük ikramiyeniz gelecek.. hemde kocaman bir artı GAP

Sayfa 26/31 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •